DVE GODINE SAM U CELIBATU JER SAM PREVIŠE LEPA: Muškarci me se plaše i zbog toga NI SA KIM NE SPAVAM, a evo šta meni treba (FOTO)
Foto: Printscreen

TRAŽI PRAVOG

DVE GODINE SAM U CELIBATU JER SAM PREVIŠE LEPA: Muškarci me se plaše i zbog toga NI SA KIM NE SPAVAM, a evo šta meni treba (FOTO)

Žena -

Već dve godine nisam bila intimna zbog svoje lepote, tvrdi Amber, koja smatra da joj posao manekenke ometa ljubavni i seksualni život, a većinu muškaraca optužuje da se previše plaše da joj priđu.

Amber Johansen iz Švedske je rekla da joj je srce slomljeno i otkrila da nije bila na sastanku dve godine. Veruje da se muškarci plaše da joj priđu jer je veoma lepa. Ona je nestrpljiva da pronađe gospodina 'Pravog' i stane na kraj sušnoj čaroliji, prenosi The Sun.

- Dve godine nisam bila na dejtu, niti sam imala seks, nisam u celibatu po izboru, samo ne mogu da nađem pravog momka. Moj izgled ometa moj ljubavni i seksualni život, većina momaka se plaši da mi priđe. Poslednji put kada sam pokušala da dogovorim sastanak, moj dečko je otkazao u poslednjem trenutku. Iskreno mislim da se uplašio moje lepote - objašnjava.

Amber nedostaju veze i prava ljubav u životu. Prema njenim rečima, muškarci su joj rekli da je ne shvataju ozbiljno i da će im biti neprijatno da budu sa njom.

- Probala sam aplikacije za sastanke, ali osećam da su momci više zainteresovani da imaju seks sa mnom nego da me stvarno upoznaju - dodaje Amber.

Nada se da će naći ljubav sa Britancem jer tvrdi da Šveđani nisu dovoljno 'viteški' i da su 'škrti u novcu'.

- Volim Britance! Volim njihov naglasak i drsko držanje. Tražim nekoga sa inteligencijom, ljubaznošću, dobrim manirima i nekoga ko nije jeftin, moj najveći problem kod švedskih muškaraca je nedostatak viteštva. Nažalost, u mojoj zemlji momci žele da podele račun 50/50 i to mi se ne sviđa, pogotovo na prvom sastanku, ne smeta mi da platim ni izlazak, ali to je princip - dodaje ona.

Amber je na društvenim mrežama pitala pratioce da li bi izlazili sa njom jer nema sreće u stvarnom svetu. Odgovori su bili izuzetno pozitivni.

- Da, voleo bih da te odvedem na večeru - pišu joj.

- Ne moraš da me pitaš dvaput. Naravno da – rekli su.

Uprkos pozivu, nije prihvatila nijednu ponudu jer ne voli da izlazi sa nekim koga upozna na internetu jer, kako kaže, imaju unapred stvorene ideje o njoj. Amber je takođe podelila koje kvalitete traži kod potencijalnog udvarača.

- Volela bih da nađem čoveka koji ima inteligenciju, dobrotu, velikodušnost i lepo ponašanje. Volela bih da nađem 'normalnog' čoveka koji me prihvata takvu kakva jesam, neću prestati da tražim gospodina 'Pravog' - rekla je ona.

(Kurir.rs/24sata.hr/A.G.)

Bonus video:

00:41

Sastanak predsednika Srbije delegacijom MMF-a

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track