KLIZAV I MOKAR POD: Evo šta vam je potrebno u kupatilu posle tuširanja!
Foto: Sergiy Tryapitsyn / Panthermedia / Profimedia

KLIZAV I MOKAR POD: Evo šta vam je potrebno u kupatilu posle tuširanja!

Žena -

Posle tuširanja, pločice u kupatilu mogu biti mokre, a samim tim i klizave. Kako ne biste širili stare peškire ili krpare koje se razvlače po podu i nikako posle toga da se osuše, mi vam predstavljamo mnogo bolje rešenje. Super upijajuća magična prostirka koja se lako suši, ne klizi, mekana je i udobna i još lakša za održavanje.

Ova prostirka može da vam stoji ispred kade, tuš kabine ili lavaboa. Sastoji se iz četiri sloja apsolutno bezbednog materijala: upijajući i prozračni sloj somota, memorijske pene, neklizajući đon od prirodne gume, bez zadržavanja vode. Otporna je na habanje, mekana i laka za održavanje. Možete je oprati i u mašini sa deterdžentom, ili samo očistiti četkom ili sunđerom, a boja ne bledi. Kapljice vode nestaju u roku od 5 sekundi, a može se sušiti na zidnim pločicama.

Online kupovina
foto: Promo

Ova magicna brzosušeća prostirka za kupatilo pruža udobost vašim stopalima! Zbog višeslojnog dizajna ćete se osećati kao da hodate po oblacima! Neka vam tuširanje ne bude zamorno i neka vam predstavlja užitak!

OVDE možete poručiti ovu neverovatnu prostirku po ceni od samo 1.280 rsd ili pozivom na broj telefona 011/4420-502 svakog radnog dana od 9 do 17 časova.

Promo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja