MILICA JE BESPLATNO NADOGRADILA KOSU I PREŽIVELA HOROR: Kad je drugi frizer video čime su joj lepili umetke, NIJE MU BILO DOBRO
Foto: TikTok/militsaforyou

evo šta se desilo

MILICA JE BESPLATNO NADOGRADILA KOSU I PREŽIVELA HOROR: Kad je drugi frizer video čime su joj lepili umetke, NIJE MU BILO DOBRO

Žena -

Devojka iz Srbije po imenu Milica doživela je traumatičnu situaciju i na težak način shvatila izreku "Nisam toliko bogata da kupujem jeftino". Kako je popularna na društvenim mrežama, posebno TikToku, dobila je ponudu od jednog frizerskog salona da uradi nadogradnju kose, što je oduvek želela, za džabe, a da zauzvrat ona njima odradi reklamu i pratiocima prenese svoje nezamislivo zadovoljstvo zbog nove i duge kose.

Milica je na to pristala oduševljeno, ali je odmah primetila da rezultat nije ni blizu onoga što je zamislila. Ipak, osećala je da je dužna da sada ispuni svoj deo dogovora i za svoje pratioce na TikToku je odglumila oduševljenje. Nažalost, ubrzo je sve počelo da se komplikuje, a devojka je morala da brže poztraži pomoć stručnjaka iz drugog salona kako bi štetu na svojoj glavi popravila.

- Prvi put sam u životu prevarila svoje pratioce i rezultat su slike koje vidite. Dobila sam jezivu iritaciju, užasan kvalitet i mnogo patnje. Ono gde sam prevarila i sebe i vas jeste trenutak gde sam rekla da sam prezadovoljna nadogradnjom i da izgleda brutalno, a negde u podsvesti sam i sama znala da izgleda brutalno loše - započela je svoje izlaganje o nemilom događaju.

Dalje je objasnila zašto je pristala na ovakvu kompenzaciju.

- Toliko sam očajnički želela da imam kosu, da šta god da sam stavila u tom trenutku na glavu, a da liči na kosu, bila bih zadovoljna - rekla je.

Komplikacije počinju nekoliko dana kasnije kada se pojavljuje crvenilo, iritacija i svrab.

- Bila sam očajna i rešila sam odmah skinem sve sa glave - navela je.

Frizer u plihovima

Kada je otišla u drugi salon da ispravi načinjenu štetu, shvatila je da nije osvestila još sve nedostatke, probleme i komplikacije.

kosa, Nadogradnja
foto: TikTok/militsaforyou

- Kosa ne samo da je bila lošeg kvaliteta, nego i sami spojevi nisu bili keratinski, već silikonski. Skidanje je trajalo duže od pet sati i jedna klješta su bila slomljena - ispričala je na kraju, a iskreno odušvljenje moglo je da se vidi i na njenom licu, a i na njenoj kosi, koja je sada izgledala zdravo i prirodno.

Frizer je pokazao svoje šake sa plihovima i žuljevima, ali ni iscrpljenost nije mogla da sakrije sreću zbog rezultata koji su postigli sa Miličinom kosom.

(Kurir.rs/ŽenaBlic/A.G.)

Bonus video:

01:37

EMOTIVNO SAM NESTABILNA, KADA ČUJEM PRIJOVIĆKU OTPADNU MI KOSA I GAĆE! Edita šokirala: Tea je bezobrazna, ŽELIM DA JE GLEDAM

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track