UZ OVAJ TRIK ZABORAVITE NA BACANJE STARE GARDEROBE: Ako muku mučite da skinete neku FLEKU, ovo će vam olakšati život (VIDEO)
Foto: Profimedia

OSVEŽITE GARDEROBER

UZ OVAJ TRIK ZABORAVITE NA BACANJE STARE GARDEROBE: Ako muku mučite da skinete neku FLEKU, ovo će vam olakšati život (VIDEO)

Žena -

Sigurno svako od nas u ormaru ima bar jedne farmerke svetle boje koje imaju fleku koju ne možete da uklonite šta god da pokušate. Postoji rešenje i za to. Uz pomoć trika sa bilo kojim sprejem sprejem za farbanje tekstila čak možete dobiti i novi komad garderobe, a ceo proces možete da obavite sami kod kuće.

Lajf hekovi, ili jednostavni trikovi za olakšavanje svakodnevnog života, postaju sve popularniji, a jedan od njih je i kreativno korišćenje spreja za farbanje odeće.

Ovaj trik ne samo da vam omogućava da osvežite garderober već i da sprečite bacanje odeće zbog manjih nesavršenstava.

Bahgladeš, farmerke, džins, 0355119359
foto: Profimedia

Kako ofarbati pantalone sprejem

Proces farbanja pantalona sprejem je prilično jednostavan. Prvo, osigurajte radnu površinu postavljanjem adekvatne ravne podloge ispod pantalona kako biste izbegli neželjene fleke na podu ili drugim površinama. Nakon toga, pantalone treba dobro očistiti od prašine i nečistoća.

Ako želite da promenite boju pantalona, ili jednostavno prekrijete nespretnu mrlju, izbeljivanje može biti koristan prvi korak. Postoji niz proizvoda na tržištu koji omogućavaju sigurno izbeljivanje tkanine kod kuće, a njih možete nabaviti u svim boljim prodavnicama obuće i tekstila.

Kada pantalone budu spremne za farbanje, odaberite željenu boju spreja. Postupak farbanja se sprovodi postepeno i ravnomerno, s laganim nanošenjem spreja kako biste postigli željeni intenzitet boje. Pripazite na udaljenost između spreja i pantalona kako biste izbegli neravnomerno nanošenje boje.

Pantalone se farbaju nekoliko puta, a između svakog farbanja peru se u mašini. Na kraju, kada procenimo da su dovoljno ofarbane, možemo ih poslednji put oprati i osušiti, čime postaju spremne za nošenje. ne samo da vam omogućava da osvežite garderober već i da sprečite bacanje odeće zbog manjih nesavršenstava.

(Kurir.rs/ L. S)

Bonus video:

02:55

MODNO SLIKANJE, NARODNO KOLO I POCEPANE PANTALONE! Najsmešniji momenti iz emisije Majke i snajke: Rašo, mogao bi kuvar da budeš!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track