KADA JE KUM USTAO I ODRŽAO ZDRAVICU SVATOVI OSTALI U ŠOKU Mlada htela da propadne u zemlju od bruke: "Ti si eksperiment broj 865"
Foto: Printscreen

nije joj bilo dobro

KADA JE KUM USTAO I ODRŽAO ZDRAVICU SVATOVI OSTALI U ŠOKU Mlada htela da propadne u zemlju od bruke: "Ti si eksperiment broj 865"

Žena -

Gledaoci australijske verzije emisije „Brak na prvi pogled“ ostali su šokirani nakon što je mladoženjin kum održao govor posle venčanja. U emisiji su se Sara i Tim venčali nakon prvog izlaska, ali zvezda te epizode bio je mladoženjin najbolji prijatelj, mada ne iz pozitivnog razloga.

Većina kumova u govorima spomene par koji se venčao, dirljive trenutke iz njihovog prijateljstva i slične emotivne stvari, ali Ben je odlučio da uradi suprotno - izrecitovao je ne tako lepu prošlost mladoženje. Govor je objavljen na društvenim mrežama, ali je morao da bude cenzurisan. Možete zamisliti šta je čovek onda govorio – i to na svadbi pred roditeljima mladenaca!

Kum je Timov brak sa Sarom nazvao "eksperimentom broj 865", a iz njegove dalje priče se moglo zaključiti da je ona 865. partnerka mladoženje.

- Nisam bio iznenađen kad sam čuo da Tim učestvuje u ovom eksperimentu jer je on čovek koji voli da eksperimentiše - rekao je kum pa naveo nekoliko "eksperimenata" iz prošlosti.

Spominjao je puno detalja iz mladoženjinog intimnog života. Pod eksperimentom 551 naveo je romantiku na autoputu, odnosno da ga je devojka zadovoljila tokom vožnje. Sledeći eksperiment bio je sličnog sadržaja. "Je li u redu otići u hitnu pomoć nakon što si slupao auto i tamo imati intimni odnos?", upitao je kum svatove za svečanim ručkom.

venčanje
foto: Printscreen

Sarina drugarica rekla je da su komentari o mladoženjinim podvizima iz ljubavnog života tokom vožnje bili odvratni.

Na kraju, kum je spomenuo i mladu... Ali bolje da nije. Ispričao je kako je mladoženja četiri dana staro "užeglo" pile. Zatim je poručio mladi da se "može utešiti činjenicom" da će joj Tim pružiti zadovoljstvo, "bila užegla ili ne".

Da napomenemo, ovo venčanje se odigralo se u rijaliti emisiji, pred kamerama, ali su među gostima bili i članovi porodice mlade i mladoženje.

(Kurir.rs/Najžena/A.G.)

Bonus video:

04:23

KOJE SU PROSEČNE CENE ZA ORGANIZACIJU JEDNE SVADBE? Bubanja: Samo restoran je 9.000 evra, a NEĆETE VEROVATI GDE ODE NAJVIŠE NOVCA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track