DANA ZAGORČAVALA ŽIVOT DEVERUŠAMA, PA URADILA NEŠTO BESTIDNO: Mladoženja je uhvatio U BLUDU, a kad čujete sa kim, ŠOKIRAĆETE SE
Foto: Profimedia

SPAVALA SA NJEGOVIM UJAKOM

DANA ZAGORČAVALA ŽIVOT DEVERUŠAMA, PA URADILA NEŠTO BESTIDNO: Mladoženja je uhvatio U BLUDU, a kad čujete sa kim, ŠOKIRAĆETE SE

Žena -

Jedna deveruša je otkrila kako se njena prijateljica ponela nečuveno na venčanju. Na Redditu je podelila ludu priču i opisala kako je seksualni čin bio kap koja je prelila čašu za mladoženju, koji je na kraju otkazao venčanje.

Čak i pre nego što je došao veliki dan, deveruša je ostala užasnuta onim što su ona i njene druge prijateljice morale da podnesu zbog mlade.

- Mlada je odbila da pozove moju najbolju prijateljicu, s kojom je navodno dobra prijateljica, jer je mislila da smo lezbejke i ljubavnice - navela je.

mlada, venčanica
foto: Profimedia

- Naterala nas je na probu haljine, a zatim je zahtevala da svaka od nas plati oko 1500 evra za svoju haljinu. Očito je imala poseban stil koji je želela. Mogu sebi to priuštiti, ali neću kupiti tako skupu haljinu za samo jedan događaj. Neke od devojaka na svadbenoj zabavi nisu imale toliko novca - izjavila je deveruša.

Osim toga, mlada po imenu Dana je mladoženji zabranila da pozove ​​prijateljice koje nisu s njim u rodu. Mnogi koji su se našli na popisu zvanica takođe su bili maltretirani jer nisu mogli udovoljiti mladinim zahtevima.

žena, Muškarac, Svadba, Mlada, Mladoženja
foto: Profimedia

- Jedna od devojaka na zabavi pre svadbe nije pila iz verskih razloga. No mlada Dana ju je pred roditeljima optužila da je trudna, a ovi su je skoro izbacili iz kuće - prisetila se deveruša.

Dana je dramu napravila i na devojačkoj večeri.

- Pokušala nas je naterati da otkažemo odmor s porodicom kako bismo umesto toga otišli s njom na devojačko veče. Radim puno radno vreme čak i tokom praznika pa sam joj rekla da nema šanse - napisala je.

mlada, venčanje, besna
foto: Profimedia

Na sami dan svadbe, sve je krenulo nizbrdo.

Cvećarka je rekla da je sin dobio boginje, što mlada nije dobro prihvatila.

- Pretila je da će je tužiti ako ne dođe, pa makar i dovede svog bolesnog trogodišnjaka na venčanje - izjavila je.

- Na kraju sam se našminkala i napravila sebi frizuru, a onda je mlada tražila malo vremena nasamo da se 'opusti' od stresa - prisetila se.

Neposredno pre ceremonije, deveruša je sela u kapelicu da nađe malo mira, a onda je saznala da je venčanje otkazano.

Mlada, Venčanje, Deveruša
foto: Profimedia

- Mlada je otišla na jedan brzinski seks s ujakom svog budućeg supruga Džoša i on ih je pronašao - napisala je.

Deveruša je bila užasnuta ponašanjem 55-godišnjeg ujaka, za kojeg je kasnije saznala da mladu poznaje od kad je bila tinejdžerka. Brzo je izabrala dve deveruše s kojima je došla i otišla.

seks, par, odnos
foto: Profimedia

Tada je Džoš okupio svoje društvo i otišao na zabavu s njima. Rekao je Dani i njenima da moraju platiti sve, kao i troškove otkazivanja.

- No, to nije sve, već me Dana nazvala sledeći dan i tražila da joj dam oko 4500 evra za troškove otkazivanja - navela je.

Nakon svega je zaključila da je više nikada ne želi videti. Ljudi su nakon svega zaključili da je mladoženja najbolje prošao jer nije završio u braku s tom osobom, piše The Daily Star.

(Kurir.rs/24sata.hr/Daily Star/T.B.)

Bonus video:

01:45

DARKO, DA LI ĆEŠ JE DOŽIVOTNO PLAĆATI? Folker dao ŠOKANTAN odgovor na pitanje koliko košta mlada, a pre toga se rasplakao

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track