KUMA OTKRILA BRUTALNU TAJNU O MLADOŽENJI Kad čujete s kim je vara PREVRNUĆE VAM SE STOMAK! Svi ubeđeni da je SVADBA ŽIVOTNA GREŠKA
Foto: Printscreen/Tik Tok

ne zna šta da radi

KUMA OTKRILA BRUTALNU TAJNU O MLADOŽENJI Kad čujete s kim je vara PREVRNUĆE VAM SE STOMAK! Svi ubeđeni da je SVADBA ŽIVOTNA GREŠKA

Žena -

Saznala je surovu tajnu mladoženje, a volela bi da se to nikada nije desilo. Kuma neveste otkrila joj je intrigantne detalje i sada je u velikoj dilemi da li da kaže istinu ili ne. Priča o tome izazvala je veliko interesovanje na društvenim mrežama.

- Nedavno sam se sprijateljila sa tom devojkom koja se udaje, a ona me pozvala na svoje venčanje. Bukvalno smo se tek upoznale i sprijateljile - rekla je Kara Aprano koja se sprijateljila i sa prijateljima mlade, a kada su nedavno bili u izlasku, nevestina kuma joj je otkrila da je mladoženja spavao sa sestrom neveste koja o tome ne zna ništa.

prijateljca
foto: Printscreen

Mladoženja želi da nastavi tu aferu. "Možemo li da vratimo vreme pet minuta unazad kada ovo nisam znala?", poručila je i istakla da kuma neće reći bilo šta svojoj prijateljici koja se udaje.

"Ne želi da uništi njeno venčanje sa muškarcem sa kojim je toliko dugo?!", nastavila je ova devojka koja je za kumu imala sledeće pitanje: "Kako ćeš dopustiti da se tvoja najbolja prijateljica uda za muškarca koji ne samo da je bio sa njenom sestrom, nego se okolo priča da će to opet učiniti? To je grozno".

Smatra da ona nije ta koja bi trebalo da otkrije istinu jer nevestu poznaje mesec dana. "Jednom sam rekla najboljoj prijateljici da je dečko vara. Ona je stala na njegovu stranu. Nikada više nismo razgovarale. Lekcija. Nemoj nikada da kažeš" , kažu joj na Tiktoku.

(Kurir.rs/ŽenaBlic/A.G.)

Bonus video:

04:23

KOJE SU PROSEČNE CENE ZA ORGANIZACIJU JEDNE SVADBE? Bubanja: Samo restoran je 9.000 evra, a NEĆETE VEROVATI GDE ODE NAJVIŠE NOVCA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track