IMA DVOJE DECE, NIKAD SE TOKOM NOĆI NE BUDI ZBOG BEBE: Kad je objasnila zašto ne želi svi su poludeli, dadilji daje 740 € nedeljno
Foto: Screenshot TikTok

IMA DVOJE DECE, NIKAD SE TOKOM NOĆI NE BUDI ZBOG BEBE: Kad je objasnila zašto ne želi svi su poludeli, dadilji daje 740 € nedeljno

Žena -

Mama dvoje dece Džena Mišel iz Čikaga u Americi tvrdi da je žena koja ostaje kod kuće, i da je potpisala predbračni ugovor "obećavajući da će ostati zgodna". A deo njene rutine lepote je osam sati sna dok neko drugi pazi na njeno dete.

Džena, koja je u svojim 30-im, sa suprugom je dočekala ćerkicu u jesen prošle godine. U to je vreme pozvala druge žene da "mudro biraju tate za svoje bebe". Sada ima noćnu medicinsku sestru koja radnim danom provodi večeri u njenoj kući kako bi pazila na bebu dok ona spava.

Našalila se na TikToku da je njena beba "blokirana do 7 ujutru" kada stigne profesionalna dadilja. Noćna medicinska sestra, ili noćna dadilja, obučeni je stručnjak za negu beba s velikim iskustvom u brizi o novorođenčadi i bebama. Pomažu roditeljima s noćnim hranjenjem, rutinom odlaska na spavanje, dojenjem i svim problemima sa spavanjem. Većina noćnih medicinskih sestara obično radi između 21 i 7 ujutro, ali to je radno vreme po dogovoru.

"Kada se vaša beba probudi za hranjenje, noćna dadilja će se pobrinuti da se usadi dobra praksa hranjenja", objasnili su stručnjaci iz Night Nannies.

“Ona će se pobrinuti da vaša beba ostane budna kako bi se dobro nahranila, a zatim će uspavati i smestiti vašu bebu u krevetić. Često majke odlutaju dok doje i možda nemaju energije za uspavljivanje ili nameštanje bebe ako su umorne. To može rezultirati ponovnim buđenjem bebe za veoma kratko vreme što zahteva dalje uspavljivanje i moguće ponovno hranjenje. Iscrpljena majka to možda neće prepoznati u sitne noćne sate. Noćna dadilja će se pobrinuti da sve bude dobro, a da vi spavate najbolje što možete."

Džena, koja se na društvenim mrežama naziva "pravom domaćicom Čikaga", navodno plaća oko 635 funti (oko 740 evra) nedeljno za svoju noćnu medicinsku sestru. Kaže da njen suprug vikendom preuzima tu ulogu.

@thejennamichele

Giving inspector gadget. Why did I buy these? 🫠

♬ original sound - Real Housewife of Chicago

"Svačije iskustvo je drugačije i morate učiniti ono što vama odgovara!" napisala je u komentarima svog sada viralnog TikTok videa.

Mnogi korisnici pohrlili su u komentare kako bi podelili svoja mišljenja i iskustva.

"Ja isto tako radim, samo što je noćna dadilja moj suprug", našalila se jedna korisnica.

"Ja bih definitivno isto unajmila dadilju da imamo novaca", dodala je druga.

Ali, nisu svi bili oduševljeni.

"Jesam li ja jedina koja je uživala u buđenju u noći zbog bebe? Sve je tiho i samo ste vi i vaša beba, to je prekrasno. Ne bih to menjala za ovo", glasio je još jedan komentar.

Kurir.rs/Večernji

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track