IDENTIČNE BLIZNAKINJE TESTIRALE MUŽEVE, A SNIMAK JE ODUVAO MREŽE! Evo da li su njihovi supružnici izabrali PRAVU ŽENU (VIDEO)
Foto: screenshot

ovako je to izgledalo

IDENTIČNE BLIZNAKINJE TESTIRALE MUŽEVE, A SNIMAK JE ODUVAO MREŽE! Evo da li su njihovi supružnici izabrali PRAVU ŽENU (VIDEO)

Žena -

Identične bliznakinje odlučile su da testiraju da li njihovi muževi prepoznaju koja je koja.

Stefani Bakman i Semi Novakovski su identične bliznakinje, u svakom smislu. Ne samo što izgledaju potpuno isto, već su i svoje muževe upoznale istog dana 2014. godine. U isto vreme su zatrudnele, a potom postale komšinice koje žive u identičnim kućama. Danas rade zajedno u klinici za estetsku hirurgiju, ali na društvenim mrežama su stekle veliku popularnost.

@thetoxtwins Round 2: Will our husbands pick the right wife?! We put them to the test again 🤨 Still can’t believe what happened at the end 😂😂 #fyp #twinsisters #twinpranks #husbandandwifehumor #husbandwifecomedy ♬ Monkeyshine-JP - Lt FitzGibbons Men

Redovno dele duhoviti sadržaj, a jedan snimak je privukao najveću pažnju. "Da li će naši muževi izabrati pravu ženu? Ponovo smo ih testirale", napisale su u opisu snimka. Obukle su se različito i zadale zadatak partnerima - da ih prepoznaju dok su im okrenute leđima.

Stefani Bakman, Semi Novakovski
foto: screenshot

"Naši glasovi su veoma slični, gotovo identični. To je stvar po kojoj nas najmanje raspoznaju", rekle su. Džonatan i Džejk su zadatak obavili uspešno! "Naravno da postoje neki ljudi koji ne razumeju zašto želimo da budemo toliko slične, a znamo da je to definitivno teško za razumeti, posebno ako nemate blizanca", objasnila je Stefani. "Ako neka od nas odluči da ima više dece, nadamo se da ćemo ih ponovo imati u isto vreme", rekle su bliznakinje.

(Kurir.rs/Mondo/T.B.)

Bonus video:

00:34

ZAPALILE SVA PATRIOTSKA SRCA! Bliznakinje čarobnog glasa zapevale u emisiji uživo svoj veliki hit

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track