LJUBITELJI EGIPATSKIH LETOVALIŠTA, DA LI STE ČULI: Od juna direktnim letom u nestvarno lepu Marsa Alam
Foto: Promo

LJUBITELJI EGIPATSKIH LETOVALIŠTA, DA LI STE ČULI: Od juna direktnim letom u nestvarno lepu Marsa Alam

Žena -

Marsa Alam je jedno od novijih letovališta u Egiptu, smešteno na zapadnoj obali Crvenog mora. Gosti ovde mogu uživati na prelepim peščanim plažama, tirkiznom moru i u netaknutoj prirodi nacionalnih parkova. Sa podvodnim svetom kao iz bajke, prelepim luksuznim hotelskim kompleksima i istorijskim spomenicima u okolini, svima omogućava provod po želji i obećava da nikog neće ostaviti ravnodušnim. Direktan čarter let za Marsa Alam nudimo od 15. juna do kraja oktobra - aranžmani: 8 dana (7 noćenja), 15 dana (14 noćenja) i 22 dana (21 noćenje) a tokom zime i drugi broj noćenja moguće je rezervisati aranžman preko aerodroma Hurgada.

1A Travel
foto: Promo

Osim ove čarter linije, važno je da znate i da su čarteri za Tunis i Antaliju, osim sa polascima iz Beograda, na raspolaganju i sa polascima iz Niša.

Pickalbatros Oasis Port Ghalib 5* se nalazi u oblasti Port Ghalib, na oko 5km od aerodroma Marsa Alam i na oko 220 km od aerodroma u Hurgadi.

Hotel je deo poznatog lanca hotela Pickalbatros. Arhitektura hotela je uređena u orjentalnom stilu. Nalazi se na samo par minuta šetnje od restorana, barova, prodavnica u marini Port Galib idealno mesto za šetnju. Arhitektura hotela je uređena u orjentalnom stilu. U okviru hotela nalazi se kids club, aqua park, bazeni kao i barovi i restorani. Hotel raspolaže sa 292 smeštajne jedinice. Za decu tu su dečiji bazen, Lulee dečiji klub (4-12 godina).

1A Travel
foto: Promo

Nalazi se u sklopu hotelskog kompleksa od 3 hotela Palace 5*, Sands 4* i Oasis 4*. Hoteli Sands i Oasis imaju iste sadržaje recepcija, restorani, palžu dele samo su im smeštajne jedinice u različitim objektima, ne mogu da koriste sadržaje hotela Palace dok gosti hotela Palace mogu da koriste sadržaje Oasisa i Sandsa.

Pickalbatros Oasis Port Ghalib 5* se nalazi na svojoj peščanoj plaži sa postepenim ulazom u more, jedan deo su korali a drugi deo peščani ulaz. Upotreba ležaljki i suncobrana je besplatna za goste hotela.

1A Travel
foto: Promo

Hotel u ponudi ima 292 smeštajne jedinice i sve imaju balkon/terasu, SAT LCD TV, minibar, fen za kosu, sef, ketler, Wi-Fi internet. Standard sobe mogu imati pogled na baštu ili na bazen. Usluge poput room service-a i telefona plaćaju se dodatno.

Usluga u hotelu je All Inclusive – doručak, ručak i večera (samoposluživanje – izbor više jela po hotelskim pravilima). U konceptu su užine, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića. Hotel u ponudi ima tri restorana – Souq El Hana (glavni restoran), Cardamom i Shamloula (italijanska kuhinja). Gostima su na raspolaganju i barovi – Pool bar, Palm bar, Lobby bar, Snack bar i Beach bar. A la carte restoran gosti hotela Oasis i Sands imaju pravo na besplatno korišćenje jednom u toku boravka, dok se sveže ceđeni sokovi, a la carte restorani, uvozna alkoholna i bezalkoholna pića dodatno plaćaju.

1A Travel
foto: Promo

Za one koji su više željni avanture, nego relaksacije, tu su, uz određene nadoknade i vožnja kvadom, jahanje, karting, pustinjski safari, izleti brodom, tenis, mini golf, biziklizam, bilijar.

U okviru hotela nalazi se najveća veštačka laguna sa slanom vodom u Marsa Alamu, lazy reka sa 2 tobogana, dnevne i večernje animacije.

Hotel nudi aqua park sa 11 tobogana za odrasle i 13 tobogana za decu, dva bazena koji se u zimskom periodu greju. Aqua park mogu da koriste gosti hotela Pickalbatros Palace, Pickalbatros Sands i Pickalbatros Oasis Port Ghalib. Gostima su na raspolaganju i masaže i svi tretmani za negu lica i tela, ali uz određene doplate.

1A Travel
foto: Promo

Novina, na koju smo izuzetno ponosni jeste naš novi sajt na kome možete odabrati bilo koju destinaciju na svetu, rezervisati i platiti online avio prevoz, smeštaj i transfer, a time sebi ispuniti možda i jednu od najvećih životnih želja.

Možda ste Hurgadu obišli uzduž i popreko, ali i dalje želite da svoj letnji odmor provedete na obali Crvenog mora, pa je ovaj, ili neki drugi hotel iz ponude za ovo mesto, idealna ideja za leto pred vama. Ko još nije nikada bio u Hurgadi, to svakako treba pod hitno da ispravi. Osim Egipta , u ponudi je i Tunis, ali pre svega brojni hoteli u Turskoj . Čim odaberete destinaciju i hotel po svojoj meri, možete i samostalno uraditi online rezervaciju. Za bilo koji vid pomoći, pozovite call centar na broj 011 655 78 00.

1A Travel
foto: Promo

Promo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track