REKAO DEVOJCI DA IDE NA BILIJAR, A ONDA JE UKLJUČILA RAČUNAR I SAZNALA STRAŠNU ISTINU: Smučilo joj se sve kad je videla šta radi
Foto: Shutterstock

nije joj bilo dobro

REKAO DEVOJCI DA IDE NA BILIJAR, A ONDA JE UKLJUČILA RAČUNAR I SAZNALA STRAŠNU ISTINU: Smučilo joj se sve kad je videla šta radi

Žena -

Neimenovana devojka (36) poverila se savetnicima britanskog lista "The Sun", u rubrici "Draga Didra", i šokirala čitaoce svojom pričom.

Sve je počelo kada joj je dečko (38) rekao da ide na bilijar s drugovima, a ono što je usledilo okrenulo joj je život naglavačke.

Tinejdžer, depresija, ljutnja, svađa, ocena
foto: Profimedia

- Dok nije bio u stanu uključila sam njegov tablet i shvatila da je napravio profil na svingerskom sajtu. Dogovorio je tajni sastanak s jednim parom - napisala je.

Ona ističe da njihova veza poslednjih meseci nije bila sjajna, ali da ju je otkriće potreslo:

- Toliko me odgurnuo od sebe, osećala sam se nevoljeno. Zajedno smo sedam godina, a u poslednje vreme je delovao srećnije.

Kada ga je suočila s otkrićem mladić je priznao prevaru, dodajući da “ne zna zašto je to uradio”.

- Insistira da ostanemo zajedno i da je to bio samo seks. Ali, poverenje je nestalo, smučilo mi se i razmišljam da se iselim.

ljutnja, svađa, par koji se svađa
foto: Shutterstock

Devojka je kasnije saznala da je imao i virtuelnu aferu sa jednom Amerikankom.

“Razgovarali su satima, razmenjivali seksi video-zapise i planirali da se jednog dana sretnu”.

Devojka kaže da nema izbora nego da ga ostavi, što je lakše reći nego učiniti.

“I dalje ga volim, ali nisam zaljubljena u njega nakon svega”.

Savetnici su odgovorili:

“Muškarci bolje odvajaju osećanja i postupke od žena, pa možda nije smatrao da to utiče na njegova osećanja prema vama. Kaže da je to bio samo seks, ali da li biste ikada bili srećni da prihvatite muškarca koji spava s drugima? Činjenica da se nije borio za vašu vezu, govori sve što treba da znate. Dobro je što ste primetili razliku između toga da volite njega - čoveka s kojim ste godinama - i slepo voleti idealizovanu verziju njega, uprkos neverstvu”.

(Kurir.rs/Telegraf.rs/A.G.)

Bonus video:

04:10

AFERA OBAMA TRESE AMERIKU

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track