UŽITAK ZA VAS: Izdvojite vreme za čitanje i uplovite u novi svet koji vas obogaćuje!
Foto: Wavebreakmedia ltd / Panthermedia / Profimedia

UŽITAK ZA VAS: Izdvojite vreme za čitanje i uplovite u novi svet koji vas obogaćuje!

Žena -

Knjige su neiscrpni izvori znanja, mašte i inspiracije. Kroz stranice koje čitamo putujemo kroz vreme i prostor, istražujemo nove ideje koje oblikuju naš svet. Bilo da se radi o avanturi, ljubavnoj priči, filozofiji, naučnoj fantastici, knjige pružaju ne samo zabavu, već i mogućnost da se proširimo kao ljudi. Vode nas ka beskonačnim mogućnostima i otkrivanjima, i neprocenjivi su izvor znanja i užitka! Izaberite knjigu koja će ulepšati vaš trenutak i slobodno vreme u kom možete da pobegnete, da se izdignete i otkrijete nove horizonte!

Otkrijte život iznova - Antoni de Melo

Online kupovina
foto: Promo

Odgajani smo tako da mislimo da svi drugi treba da se promene.

Otkrijte život iznova je saosećajna knjiga za sva vremena; ona će vas probuditi tako da možete da ugledate lepotu ljudskog iskustva i uvećaće vašu sposobnost da vidite Boga u svemu što postoji.

Ovo je verovatno poslednje objavljeno delo ovog voljenog duhovnog učitelja. Zasnovana na predavanju koje je održao samo nekoliko meseci pre smrti, knjiga Otkrijte život iznova poziva nas da prodremo do dubljeg smisla našeg postojanja. Kada postanemo svesni kružne i habitualne prirode svojih ograničavajućih misli, uspećemo da otkrijemo jednostavna rešenja koja će nas osloboditi od osećanja izolovanosti, gneva, tuge i depresije.

Knjigu poručite OVDE po ceni od 480 rsd ili pozovite broj telefona 011/4420-502 radnim danima od 9 do 17 časova.

Nismo ovde slučajno - Marko Ćezati Kasin

Online kupovina
foto: Promo

Marko Ćezati Kasin sakupio je bezbroj svedočenja i primera, iz istorije i štampe, i naučio da uvidi skrivenu sliku iza ovih nepredvidivih slučajeva. Nakon godina proučavanja, objašnjava nam kako da ih prepoznamo, sledimo i prigrlimo s poverenjem. Iako nekad deluje kao da nemaju smisla ili nas vode ka iracionalnim odlukama, čak i kad se jave kao udes ili bolest, to su dobronamerni znaci koji nas vode ka ravnoteži i duhovnom rastu.

Za 740 rsd poručite knjigu jednim klikom OVDE ili pozovite 011/4420-502 radnim danima.

Najsrećniji čovek na svetu - Edi Jaku

Online kupovina
foto: Promo

„U Aušvicu nije bilo ni prošlosti ni budućnosti – samo preživljavanja. Prilagodili bismo se tom neobičnom životu u ovozemaljskom paklu ili ne bismo izdržali.”

Rođen u Lajpcigu, u jevrejskoj porodici, Edi Jaku je bio tinejdžer kad se njegov svet okrenuo naglavačke. Uprkos svemu, Edi je našao volju za životom.

„Gde ima života, ima i nade. A gde ima nade, ima i života.”

Ispunjen uvidima o prijateljstvu, porodici, zdravlju, moralu i mržnji, i jednostavnim uverenjima koja su uticala na njega, Edi Jaku svojim Najsrećnijim čovekom na svetu nudi bezvremene lekcije čitaocima svih uzrasta, naročito mladim ljudima današnjice.

Poručite ovu knjigu OVDE po ceni od 799 rsd ili pozivom na broj telefona 011/4420-502 svakog radnog dana.

Peti pečat - Davide Kosu

Online kupovina
foto: Promo

Strah je uvek loš savetnik!

Firenca, kolevka renesanse, godina 1439. Tokom veoma osetljivog, istorijskog ekumenskog sabora, koji se zbog kuge preselio iz Ferare u srce Toskane, uznemirujući događaj preti da izazove nove, veoma opasne napetosti između Rimske i Grčke crkve: dvadesetogodišnji grčki izaslanik izgubio je život survavši se s kupole Santa Marije del Fjore. Kozimo de Mediči odmah je zadužio Leona Batistu Albertija, čuvenog po britkom umu, da u potaji sprovede istragu tog nasilnog slučaja. Tragovi na vratu žrtve uskoro prisiljavaju Leona Batistu da izvesti Kozima kako prvobitnu pretpostavku o samoubistvu moraju da odbace. Albertiju i njegovom prijatelju Tomazu Parentučeliju, prefinjenom i učenom teologu koji mu pomaže u istrazi, ne treba mnogo da prodru u tajne života žrtve, mladog Teodora Ničete.

Ali ko je mogao imati koristi od njegovog ubistva ostaje nepoznanica. Da li neko spletkari ne bi li sabor doživeo neuspeh?

Saznajte OVDE i poručite po ceni od 899 rsd ili pozovite 011/4420-502.

Mesalina - Onor Kargil Martin

Online kupovina
foto: Promo

Šokantna i skandalozna priča o Mesalini – trećoj ženi cara Klaudija – jednoj od najkontroverznijih žena rimskog sveta. Sladostrasna slika carice Mesaline kao okrutne, grabljive i seksualno nezasite spletkarošice, koja potiče iz dela muških istoričara kao što su Tacit i Svetonije – duboko je ukorenjena u zapadnom narativu.

Kargil-Martin ne teži da ponovo napiše ceo Mesalinin životopis, niti da spase njen ugled, već želi da sagleda njen život u kontekstu vremena u kojem je živela i da povrati humanost životnoj priči prethodno definisanoj strujama visoke politike i patrijarhata.

Po ceni od 1.099 rsd poručite knjigu OVDE ili pozovite 011/4420-502.

* Još zanimljivih i popularnih knjiga možete pogledati OVDE!

Promo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja