KLINCI I MOBILNI: Šta da radite ako su i vaša deca previše naviknuta na telefon?
Foto: Promo

KLINCI I MOBILNI: Šta da radite ako su i vaša deca previše naviknuta na telefon?

Žena -

U današnjem digitalnom dobu, teško je izbeći da deca koriste mobilne telefone. Ipak, umesto da se borimo protiv ove realnosti, možda je bolje da je iskoristimo na način koji je koristan za njihov razvoj. Jedna od opcija koja se nameće je gledanje crtanih filmova na telefonu, ali možda postoji bolji način da to uradimo (pogledajte OVDE na šta mislimo).

Razmišljajmo o zdravlju očiju naših mališana. Što je manja površina ekrana u koju dete gleda, to se oči više naprežu. Zato je važno razmotriti alternativne metode gledanja sadržaja na telefonu. Jedna od ideja koja se ističe jeste korišćenje uveličavajućeg ekrana-lupe za telefone.

Ova jednostavna, ali izuzetno korisna spravica izrađena je od plastike i vrlo je praktična za upotrebu. Jednostavno se izvuče iz postolja, telefon se postavi iza dela koji uveličava, i to je sve što je potrebno. Ono što je posebno važno jeste da ovaj ekran-lupa nije potrebno puniti baterijama ili priključivati na struju, što znači da nikada ne može da se istroši.

Gde može da se nabavi po povoljnoj ceni? Ili online OVDE ili pozivom na 011/6 888 999.

Online kupovina
foto: Promo

Ovaj uređaj nije koristan samo za decu, već može biti od velike pomoći i starijim osobama. Na taj način, mogu udobno da gledaju omiljene serije ili filmove na telefonu, a da pritom ne naprežu oči.

Za one koji su zainteresovani za nabavku ovog korisnog dodatka, mogu ga pronaći online OVDE ili ga poručiti pozivom na 011/6 888 999.

Ne samo da je ovo praktično rešenje za gledanje sadržaja na telefonima, već je i pristupačno. Uzmimo u obzir zdravlje očiju naše dece i pronađimo načine da im omogućimo kvalitetno iskustvo korišćenja tehnologije.

Promo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja