USLUGA I KVALITET BEZ PREMCA IDU UZ IME OVOG HOTELSKOG LANCA: Nalazi se u Kemeru, gde planine i more garantuju najlepšu klimu
Foto: Promo

USLUGA I KVALITET BEZ PREMCA IDU UZ IME OVOG HOTELSKOG LANCA: Nalazi se u Kemeru, gde planine i more garantuju najlepšu klimu

Žena -

Jedna od glavnih atrakcija Kemera i njegove okoline, gde spada i Tekirova, svakako su prirodne lepote, uključujući more, podgorine planine i borove šume. Većina plaža na kojima se nalaze neke od glavnih smeštajnih jedinica su šljunkovite ili od sitnog šljunka nasutim peskom.

Ukoliko vam je leto daleko, uvek možete odabrati da već sada otputujete u toplije krajeve i letujete pre svih. Osim standardne i velike ponude hotela u Hurgadi, od sada je tu i predivna Marsa Alam , za koju od sredine juna kreće i direktan čarter let iz Beograda.

A1Travel
foto: Promo

Sjajni Rixos Premium Tekirova 5* , kako mu i ime kaže, nalazi se u mestu Tekirova na svojoj plaži, oko 2km od centra i oko 17km od centra Kemera. Udaljen je oko 73km od aerodroma Antalija.

Hotel je otvoren 2002. godine, standardne i porodične sobe su renovirane 2017. godine dok su 2022. godine renovirani pojedini restorani. Zauzima površinu od 186.000m2, čine ga dva bloka i u ponudi ima ukupno 627 smeštajnih jedinica. Gostima su na raspolaganju brojni restorani, barovi i sportski sadržaji. Za decu tu su Rixy Kids Club, bioskop, igralište, bazeni, Rixy Kids Club Restaurant.

Rixos Premium Tekirova 5* ima svoju 550m dugu peščano-šljunkovitu plažu sa plavom zastavicom. Suncobrani, ležaljke, dušeci i peškiri se ne plaćaju. Baby Beach – plaža posebno namenjena deci je opremljena tako da mogu da se bezbedno igraju i plivaju u moru.

A1Travel
foto: Promo

Hotel u ponudi ima 627 smeštajnih jedinica i sve imaju balkon/terasu, klima uređaj, SAT LCD TV, sef, mini bar, ketler, fen za kosu.

Deluxe sobe površine su 32m², mogu imati pogled na baštu ili na more. Dodatno se plaća korišćenje usluga poput telefona, room service i ostalo van koncepta.

Usluga u Rixos Premium Tekirova 5* je All Inclusive All Exclusive – doručak, ručak, večera i ponoćna užina (samoposluživanje – izbor više jela po hotelskim pravilima). U konceptu su užine, kolači i lokalna alkoholna i bezalkoholna pića. Hotel u ponudi ima nekoliko restorana – Turquouise (glavni restoran), Veranda (za goste smeštene u vilama), Rixy Kids Club Restaurant, Exclusive Club (samo za goste smeštene u King Suite, Executive i Superior vilama), 6 à la carte restorana, Food Court (gozleme, hamburgeri, paste, voće), La Rosetta (italijanska kuhinja), Cactus (meksička kuhinja), A’ la Turca (turska kuhinja), Mermaid (riblji specijaliteti) i Mandarin (azijska kuhinja). Gostima su na raspolaganju i brojni barovi. Dodatno treba odvojiti novac za usluge u restoranima La Rosetta, Cactus, Mermaid, kao i sveže ceđeni sokovi, uvozna alkoholna i bezalkoholna pića i sve ostalo van koncepta.

A1Travel
foto: Promo

U hotelu postoje lekar, frizer, servis za pranje i peglanje veša, tržni centar, parking, rent-a-car, konferencijski centar, čije se usluge uz dodatnu doplatu mogu koristiti u toku boravka.

Hotel u ponudi ima kompleks otvorenih bazena, kompleks bazena za decu, zatvoreni bazen, aqua park, mini aqua park, aqua aerobic, aerobic, nordijsko hodanje, fitness centar, pilates, jogu, meditaciju, teniskI teren, stoni tenis, odbojku na plaži, fudbal, košarku, badminton, vaterpolo, surf (uz depozit i licencu), boćanje, streljaštvo, pikado, bilijar, šah, žurke na plaži, diskoteku, časove plesa, časove kuvanja, bioskop, Wi-Fi internet u većem delu hotela. Dodatno postoje uz dopletu i časovi tenisa, teniski reketi i loptice, časovi surfovanja, škola ronjenja, motorizovani sportovi na vodi, kuglanje, fliperi, luna park, internet, iznajmljivanje laptopa, video i elektronske igrice, playstation i ostalo van koncepta.

A1Travel
foto: Promo

Najmlađim gostima je na raspolaganju Rixy Kids Club (10h-23h) za starosne grupe od 6 meseci do 17 godina uz mnoštvo različitih programa i aktivnosti. Bioskop, mini disco, avantura park, časovi plesa, igralište. Uz određenu doplatu, moguće je koristiti i usluge čuvanje dece u određenim časovima i ostalo van koncepta.

Novina, na koju smo izuzetno ponosni jeste naš novi sajt na kome možete odabrati bilo koju destinaciju na svetu, rezervisati i platiti online avio prevoz, smeštaj i transfer, a time sebi ispuniti možda i jednu od najvećih životnih želja. Kad smo već kod želja, znamo da se one posebno ispunjavaju u vreme Nove godine i Božića, pa možda da poželite Maldive, Sejšele, Mauricijus ili Zanzibar, a mi ćemo vam pomoći da se ostvare lako i brzo. Neka vam nova godina počne na mestu o kom maštate duže vreme ili svoju porodicu obradujte putovanjem na neku od ovih egzotičnih destinacija.

A1Travel
foto: Promo

Ove godine, u gradove Antalijske regije možete otputovati i iz Niša, a ne samo iz Beograda, a isto to važi i za Tunis. Ukoliko vam više odgovaraju polasci iz Niša, obratite pažnju na termine polaska za Tunis i Antalijsku regiju.

Što se tiče Spa & wellness sadržaja, hotel nudi tursko kupatilo (hamam), parno kupatilo, sauna i zonu za odmor besplatno, dok se piling, masaže, terapije, hidro masaža, manikir, pedikir, nega kože i ostalo van koncepta moraju dodatno platiti.

A1Travel
foto: Promo

Turistička agencija „1 A Travel“ od ove godine u svojoj ponudi, osim Turske i Egipta , ima i Tunis , a na zvaničnom sajtu agencije brzo i lako možete izvršiti online rezervaciju. Ako se kojim slučajem zbunite od velike ponude hotela, možete pozvati kontakt centar agencije, na broj 011/655 78 00, i ljubazni zaposleni će vam rado dati preporuku za hotel prema vašim željama i očekivanjima.

Promo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track