JEDAN OD NAJNOVIJIH HOTELA U HURGADI: Nalazi se u samom centru i namenjen je samo starijima od 16 godina
Foto: Promo

JEDAN OD NAJNOVIJIH HOTELA U HURGADI: Nalazi se u samom centru i namenjen je samo starijima od 16 godina

Žena -

Hurgada je biser Egipatske obale, nalazi se na Crvenom moru koje turisti iz puno razloga zovu “more sa sedam boja”. Ima oko 150 hiljada stanovnika, ali u ovom turističkom mestu živi i oko 10 hiljada stranaca koji se većinom bave turizmom.

1 / 4 Foto: Promo

Crveno more na kome se nalazi grad jeste pravi mamac za turiste koji se profesionalno i amaterski bave ronjenjem. Idealna pozicija grada vam nudi mogućnost raznovrsnih izleta.

Osim standardno kvalitetne i obimne ponude za Hurgadu, u ponudi su i brojni hoteli, u sve popularnijem egipatskom letovalištu Marsa Alam koje je i pravi raj za ljubitelje ronjenja.

Picklbatros Blu Spa 5* se nalazi u Memši, oko 6km od aerodroma.

Hotel je otvoren u septembru 2022. godine, deo je poznatog lanca Pickalbatros i predviđen je samo za goste starije od 16 godina. U ponudi ima 318 smeštajnih jedinica, veliki izbor sportskih aktivnosti, a gostima je na raspolaganju i nekoliko barova i restorana. Moramo imati u vidu da je hotel otvoren sredinom septembre, pa je stoga još uvek u fazi soft-opening, što može značiti da pojedini sadržaji hotela neće biti otvoreni.

Picklbatros Blu Spa 5* ima svoju plažu sa postepenim ulaskom u more, upotreba suncobrana i ležaljki je besplatna za goste hotela.

Hotel https://www.1atravel.rs/putovanje/albatros-blu-spa/ u ponudi ima 318 smeštajnih jedinica i sve imaju balkon/terasu, klima uređaj, SAT LCD TV, sef, ketler, mini bar, Wi-Fi internet, fen za kosu. Ono što, po običaju, nije uključeno u uslugu All Inclusive, jeste usluga room service, telefon i slično.

1 / 5 Foto: Promo

U dodatne usluge koje se doplaćuju, ubrajaju se i usluga pranja i peglanja veša, kupovina u prodavnicama, taxi usluge, tretmani u salonu lepote.

Hotel u ponudi ima 4 bazena (jedan bazen sa delom sa džakuzijem, jedan bazen za relaksaciju, jedan bazen površine 2.060m² i jedan bazen na zatvorenom), odbojku na plaži, teren za tenis, teren za razne sportove, mini golf, bilijar. Ukoliko vam je potrebno, dodatno možete doplatiti osvetljenje terena, kao i sportove na vodi.

Gosti Picklbatros Blu Spa 5* mogu bez doplate da koriste teretanu, dok su masaže i svi tretmani za negu lica i tela uz doplatu.

Novina, na koju smo izuzetno ponosni jeste naš novi sajt https://1agreen.rs/ na kome možete odabrati bilo koju destinaciju na svetu, rezervisati i platiti online avio prevoz, smeštaj i transfer, a time sebi ispuniti možda i jednu od najvećih životnih želja. Kad smo već kod želja, znamo da se one posebno ispunjavaju u vreme Nove godine i Božića, pa možda da poželite Maldive, Sejšele, Mauricijus ili Zanzibar, a mi ćemo vam pomoći da se ostvare lako i brzo. Neka vam nova godina počne na mestu o kom maštate duže vreme ili svoju porodicu obradujte putovanjem na neku od ovih egzotičnih destinacija.

Kada su u pitanju Tunis i Antalijska regija, ove godine su u ponudi termini sa polascima iz Niša, osim iz Beograda, pa oni kojima više odgovara let iz Niša ili datum polaska, imaju alternativu.

Ukoliko smo vas zainteresovali, ali nismo pogodili najadekvatniji izbor hotel za vas, pogledajte i druge hotele iz naše ponude za Hurgadu . Od svoje kuće možete već odmah napraviti online rezervaciju i početi sa planiranjem i pakovanjem. Za dodatna pitanja, na raspolaganju je call centar agencije - 011 655 78 00. U ponudi agencije „1A Travel“ nađite i primamljive ponude za Tursku, Tunis i Egipat.

Promo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track