UDALA SE JEDNA OD NAJPOZNATIJIH SIJAMSKIH BLIZNAKINJA Odbijale da budu rastavljene, a evo kako danas izgleda njihov ŽIVOT UTROJE
Foto: XPUSJP / Backgrid UK / Profimedia

STALA NA LUDI KAMEN

UDALA SE JEDNA OD NAJPOZNATIJIH SIJAMSKIH BLIZNAKINJA Odbijale da budu rastavljene, a evo kako danas izgleda njihov ŽIVOT UTROJE

Žena -

Ebi, jedna od poznatih sijamskih bliznakinja potvrdila je da se udala.

Da su slavne sijamske bliznakinje Abi i Britani Hensel stale na "ludi kamen", šuškalo se još prošle godine. Ipak, zvanične potvrde nije bilo, sve do nedavno, kada su se na mrežama pojavili snimci i fotografije sa venčanja koje je objavio upravo suprug Džoš Bouling.

Tako je otkriveno da je Abi ta koja je rekla sudbonosno "da", a pre nego što su se venčali, slavna sijamska bliznakinja i vojnik veteran Sjedinjenih Američkih Država koji iz prethodnog odnosa ima dete, bili su u vezi tri godine, od 2021.

Nažalost, ono što je trebalo da bude romantičan trenutak para internet je brzo upropastio mimovima i ružnim komentarima poput "kako li imaju odnose", zbog čega su se bliznakinje ubrzo i oglasile.

"Internet je danas izuzetno GLASAN", napisale su Henselove na TikToku uz snimak koji prikazuje različite drevne skulpture sijamskih blizanaca. "Uvek smo bile tu."

@abbyandbrittanyhensel The internet is extra LOUD today. We have always been around ❤️#abbyandbrittanyhensel #happy #love #lovestory #marriage ♬ Real Love Baby - Father John Misty

Nakon toga, oglasile su se još jednom. "Poruka za sve hejtere tamo. Ako vam se ne dopada šta radim, ali gledate sve, i dalje ste fanovi", napisale su bliznakinje uz novi video.

Inače, bliznakinje su na venčanju nosile venčanicu bez rukava sa detaljima od čipke, dok je mladoženja nosio sivo odelo. Snimak za koji se smatra da ga je snimio jedan od njihovih gostiju je podeljen na društvenim mrežama i prikazuje bliznakinje i mladoženju kako uživaju u plesu tokom najlepšeg dana u njihovim životima.

Džošova "Fejsbuk" stranica pokazuje da porodica uživa u šetnjama u prirodi, sladoledu, letovanjima, te da tako provode dane.

Ko su Abi i Britani Hensel?

Slavne sijamske bliznakinje Abi i Britani Hensel proslavile su se još kao šestogodišnjakinje još davne 1996. kada su se pojavile u emisiji Opre Vinfri, da bi kasnije svoju slavu i unovčile zahvaljujući istoimenom rijaliti šou programu koji se emitovao 2012. godine na TLC-u.

Milioni ljudi fascinirano su pratili živote dve mlade devojke koje su odbile da budu rastavljene operacijom, baš iz razloga što je postojala bojazan da jedna od bliznakinja ne bi preživela, ili da bi njihov kvalitet života bio mnogo gori nakon intervencije nego ako ostanu spojene.

Podsetimo, Abi i Britani su rođene 7. marta 1990. godine u okrugu Karver u Minesoti. Po rođenju, lekari su otkrili da bliznakinje imaju jedno telo, ali da svaka ima odvojeno srce, stomak, kičmu, par i pluća i kičmenu moždinu. Od struka naniže, bliznakinje dele sve organe.

Njihovi roditelji odlučili su da ne pokušavaju razdvajanje jer su šanse za preživljavanje bile minimalne, a kasnije, iako su šanse bile veće, bliznakinje su se držale prvobitne odluke.

Vremenom su naučile i da se ne svađaju oko svakodnevnih odluka, i aktivnosti, uključujući oblačenje, obroke, bavljenje sportom i slično. Čak i u odraslom dobu, Abi i Britani prevazišle su sve moguće prekretnice radeći kao tim. Iznenadilo bi vas da znate da su diplomirale na Betel univerzitetu i da trenutno rade kao nastavnice petog razreda.

Obe su položile i ispit za vozačku dozvolu, iako su dva puta morale da polažu, prvi put za Ebi, a drugi za Britani.

Interesantno je i da su i same priznale da im je u planu da postanu majke. Bliznakinje su inače pre nekoliko meseci proslavile 34. rođendan, međutim, o njihovom životu ne zna se toliko toga u poslednjih par godina.

Doduše, određene stvari su delile na društvenim mrežama, ali kada je reč o ljubavi, tu se nije znalo ništa sve do sada, kada su se odlučile da pokažu celom svetu delić velikog dana jedne od njih, što možete videti u nastavku.

( Kurir.rs / Wanted / T.B. )

Bonus video:

00:56

Novorođene bliznakinje sibirskih tigrova u Kunmingu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track