BUDUĆA MLADA OTIŠLA NA PROBU VENČANICE: Kad je videla šta je ispod haljine PLAKALA KAO KIŠA, a za sve je kriva NJENA MAJKA (VIDEO)
Foto: TikTok/natttcrock

RASULA SE U KOMADE

BUDUĆA MLADA OTIŠLA NA PROBU VENČANICE: Kad je videla šta je ispod haljine PLAKALA KAO KIŠA, a za sve je kriva NJENA MAJKA (VIDEO)

Žena -

Natali Kroket Himenez je mesecima razmišljala o raznim načinima da oda počast svom pokojnom ocu na svom venčanju 12. avgusta - od hodanja niz oltar s belim balonom do fotografija svog oca na svadbi, ali ništa nije smatrala adekvatnom zamenom.

Kako piše USA Today, neposredno pre venčanja, majka mlade iznenadila ju je sentimentalnim poklonom.

Ova 25-godišnja mlada iz Misurija rekla je da je tokom finalne probe svoje venčanice primetila "nešto plavo na donjem unutrašnjem delu haljine".

Nakon što je ušiveni dodatak bolje pogledala, shvatila je da je to plavo srce napravljeno od stare majice koja je pripadala njenom ocu, Brusu Kroketu, koji je iznenada preminuo 2015. godine. Na tom srcu, rukopisom njenog oca, stajale su reči: "Volim te Natali, tata".

- To mi je napisao u mom godišnjaku - rekla je Himenez za "Good morning, America", dodavši da je godinama tražila tatin rukopis i nije pronašla ništa. Međutim, njena je majka tu uskočila i priredila najtoplije iznenađenje koje će pratiti mladu na njenom venčanju.

Himenez je rekla da je njena mama Devona Kroket sama došla na ideju da iznenadi svoju ćerku odavanjem počasti njenom tati. Pronašla je potpis u godišnjaku, digitalizovala ga da može da se odštampa na majici, izvukla jednu od plavih majica svog pokojnog supruga iz skladišta, izrezala oblik srca i odnela ga njenoj krojačici da ga ušije u unutrašnji dio haljine, i to sve bez njenog znanja.

- Tačno sam zapamtila kako je izgledao njegov rukopis, pa sam krenula da plačem čim sam ga prepoznala - prisetila se Himenez, koja je video iznenađenja objavila na TikToku, a u ovom trenutku ima čak tri miliona pregleda.

- Nisam mogla da prestanem da plačem. Plakala sam verovatno pola sata - dodala je Himenez koja je istakla da je plavo srce s unutrašnje strane njene venčanice bilo posebno značajno jer se sada oseća kao da je "njen otac uz nju".

(Kurir.rs/ USA Today/ L. S)

Bonus video:

00:15

Mlada najveselija na veselju

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track