OVAKO SAM IZGLEDALA 2012, A ONDA SAM IMALA 50 PLASTIČNIH OPERACIJA! Zovu me BARBIKOM IZ IRAKA: Više me niko ne prepoznaje (FOTO)
Foto: Facebook

evo kako sad izgleda

OVAKO SAM IZGLEDALA 2012, A ONDA SAM IMALA 50 PLASTIČNIH OPERACIJA! Zovu me BARBIKOM IZ IRAKA: Više me niko ne prepoznaje (FOTO)

Žena -

Dalija Naim je poznata iračka voditeljka i glumica, a privukla je pažnju evropskih i američkih medija nakon što je otkrila da je imala 50-ak estetskih korekcija kako bi dobila današnji, vrlo upečatljiv i prepoznatljiv izgled. Ovu 30-godišnjakinju zovu i "iračkom Barbikom", a to je i bio njen cilj - da podseća na slavnu lutku, i dok je ona zadovoljna rezultatima, mnogi se ne slažu sa tim.

Nema mnogo starih Dalijinih fotografija na internetu, ali one koje su dostupne pokazuju da je pre desetak godina izgledala sasvim drugačije. Potom je otkrila plastične operacije i postala zavisna od njih - imala je najmanje 43 zahvata, a verovatno i više, a to je rezultiralo prenaglašenim, veštačkim izgledom.

Dalija Naim, Barbika iz Iraka
foto: Facebook

Ova glumica, koju prati oko milion ljudi na Instagramu, ima dugu, plavu kosu, silikone u ustima i veoma mali, prćast nos, te debele, tamne obrve. Jasno je i da oblik vilice i brade nisu prirorodni, već ih je korigovala različitim estetskim procedurama.

Gospođica Naim imala je i operaciju grudi, te se podvrgla brazilskom uvećanju zadnjice, a neguje i vrlo živopisan i karakterističan modni stil. Ona nije fan golišavih izdanja, u skladu sa tradicijom svoje zemlje, ali je verna jarkim bojama i zanimljivim printovima.

Dalija Naim, Barbika iz Iraka
foto: Instagram

I dok se Dalija ponosi titulom "iračke Barbike" i redovno deli svoje snimke i fotografije na društvenim mrežama, publika je sklona da je kritikuje i šakom i kapom deli okrutne komentare.

"Ti si đavolja Barbika", "pravi Zombi", "Treba ti Božja pomoć", "Šta si to sebi uradila", "Barbika iz horor filma", samo su neke od uvreda koje svakodnevno dobija.

(Kurir.rs/ŽenaBlic/A.G.)

Bonus video:

02:41

DRONOM PROŠVERCOVALI TELEFON U ZATVORSKO DVORIŠTE! Neverovatna operacija krijumčarenja u Spužu! Evo gde su napravili SIGURAN ŠTEK

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track