MITOVI O INTIMNIM ODNOSIMA! Ove stvari o vođenju ljubavi bi svaka žena trebalo da zna iz ugla muškaraca: Evo u čemu je stvar
Foto: Shutterstock

da li ste znali?

MITOVI O INTIMNIM ODNOSIMA! Ove stvari o vođenju ljubavi bi svaka žena trebalo da zna iz ugla muškaraca: Evo u čemu je stvar

Žena -

Karlos Kavalo je savetnik za veze i ljubavne odnose, motivacioni govornik i fitnes instruktor. On je autor knjiga „Zauvek tvoj“, „Signal srodne duše“, „Kod za vezu“ i mnoštva tekstova o muško ženskim odnosima. Redovan je gost na televiziji i radiju, kao i sagovornik u brojnim časopisima.

Ovog puta je za sajt Datingadviceguru.com razbio mitove o muškarcima, koji su se toliko uvukli u društvo da deluju kao istina.

seks
foto: Shutterstock

Mit o seksu 1: Muškarci žele seks sve vreme

Istina je da je muška seksualna potreba mnogo jača nego ženska. Ali statistika da muškarci razmišljaju o seksu svakih 7 sekundi je potpuno apsurdna. Trebalo bi da imate na umu da o hrani i poslu razmišljamo više od toga. A verovatno i o video igricama.

Mit o seksu 2: Muškarci žele seks umesto veze

Pogrešno! Istina je da momci žele seks *ranije* u vezi. To znači ranije, a ne umesto.

Mit o seksu 3: Muškarci imaju prvi seks ranije i imaju više seksualnih partnera

Zapravo, muškarci i žene obično gube nevinost oko 17 godina.

Istraživanja su pokazala da je presek sledeći – muškarci u proseku imaju 7 seksualnih partnera, a žene 4.

seks, potencija, par u krevetu
foto: Denys Kovtun / Alamy / Alamy / Profimedia

Problem je u tome što su ovakvi rezultati dobijeni u anketi, a ispravne informacije ne dobijate iz ankete. Drugo, matematika ove vrste uopšte nema smisla. Reč je o muškarcima koji imaju seks sa ženama, tako da broj partnera s kojima su žene imale seks ne bi trebalo da bude tako daleko.

Karlos je otkrio i detalje o seksu koje bi žene trebalo da znaju da bi zajedno sa partnerima bile srećnije u spavaćoj sobi.

7 stvari o seksu koje bi muškarci voleli da žene znaju

Momci vole kada preuzmete vođstvo

Muškarci vole da vode, da dokažu muževnost i snagu. Međutim, ono što većina žena možda ne zna je koliko mi volimo i suprotno.

Kada nas žena „napadne“ i odvuče u krevet, to je za nas još jedna vrsta validacije, baš kao i za žene. Iako se mnoge devojke boje da krenu prve u akciju, treba da znaju da muškarci ipak vole kada preuzmete vođstvo u krevetu.

Seks
foto: Shutterstock

Želimo da koristite ruke

Mi žudimo za ženskim dodirom, čak i kada smo u najintimnijoj vrsti kontakta. Vaše ruke nam stvaraju neverovatno uzbuđenje.

Muškarci vole osećaj ženskih ruku na zadnjici, posebno kada se približavamo vrhuncu. Kada ga uhvatite za ruke, osetiće se jačim i moćnijim.

Volimo i nežno češkanje po leđima, ili masiranje kada smo pod stresom. Dodirni ga iza vrata ili prstima prođi kroz njegovu kosu.

Mazite nas i volite nas

Istina je da muškarci žele žene koje mogu da im pruže nežnost, jer to nije nešto na šta smo mi navikli.

Dakle, kada je u pitanju seks, momci žele više nežnih dodira, to će poboljšati i produbiti intimni kontakt. A ovakav seks može napuniti njegove emocionalne baterije za narednih nekoliko dana.

seks
foto: Shutterstock

Ne osuđujte nas i ne zgražavajte se

Momci žele da budu intimni sa vama i da traže različite stvari u krevetu.

Treba nam da budete otvorene i da imate razumevanja, čak i ako on smisli nešto što ne želite da pokušate. Umesto da direktno odbijete, preusmerite njegov zahtev. Najbitnije je da zadržite pozitivan odnos, i da govorite jedno drugom šta želite.

Poštuj ga kao muškarca u krevetu

I muškarci i žene žele emocionalno i fizičko zadovoljstvo u krevetu.

Muškarci imaju tendenciju da budu seksualno dominantni u spavaćoj sobi, i to nije loše.

To ne znači da je jedan od vas bolji od drugog. I dalje možete biti jednaki i dozvoliti mu da se oseća muževno.

seks, oralni seks
foto: Shutterstock

Kontakt očima i uzdasi

Jedna stvar koju momci vole da vide je da ste prisutne.

Uspostavite kontakt očima koji kaže: „Da! Želim te!“

Još jedna neizrečena želja je da ispustite poneki zvuk kada se situacija zagreje. Čak i ako je to ono dobro staro „Da, da…“, dovoljno je, jer muškarci se žale da ne dobijaju dovoljno povratnih informacija u krevetu, i to nije nešto što možemo kasnije da analiziramo.

Oralni seks

Činjenica je da gotovo svi zdravi muškarci uživaju u oralnom seksu, i to ne zato što im je potrebno da se njihova „muškost“ obožava. Muškarci to vole jer je simbol i čin prihvatanja.

(Kurir.rs/Zadovoljna/A.G.)

Bonus video:

00:58

SNIMAJU SEKS SA DEVOJČICAMA KOJIMA U TOKU ODNOSA RAZBIJAJU GLAVU ČEKIĆEM!? Šokantna izjava Dejana Lučića o satanističkom ritualu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track