"TRI GODINE NISAM OBUKLA GAĆE, NE NOSIM IH NI U TERETANI" Šok objava devojke izazvala LAVINU, pokazala i kako to izgleda (VIDEO)
Foto: TikTok/fairyquaddmother

NIJE JEDINA

"TRI GODINE NISAM OBUKLA GAĆE, NE NOSIM IH NI U TERETANI" Šok objava devojke izazvala LAVINU, pokazala i kako to izgleda (VIDEO)

Žena -

Jedna korisnica TikToka izazvala je burne reakcije na društvenim mrežama kada je otkrila da već tri godine nije obukla gaće.

"Ljudi ostanu zatečeni kad im kažem da tri godine nisam obukla gaćice", ispričala je devojka na TikToku. Kaže kako ih ne nosi ni kad ide u teretanu i da uživa u tome. Dodaje kako ne planira da promeni način odevanja, a njena objava izazvala je dosta reakcija.

Na pojedinim snimcima na njenom TikTok nalogu mogu se i videti prizori iz teretane.

Neki je podržavaju, dok drugi upozoravaju da nenošenje donjeg veša nije baš najbolja stvar za telo.

"Ja sam skroz zaboravila na to, meni je to najnormalnija stvar. Gaćice ne nosim od srednje škole, znači prošlo je već šest godina", napisala je jedna devojka, dok je druga dodala: "Mislila sam da sam jedina".

Neke devojke rekle su kako ne nose ni brushalter, osim u nekim situacijama. Oni koji se ne slažu s njom upozorili su je da nenošenje gaća može imati neželjene posledice, pogotovo ako nosi pantalone koje su od nešto grubljeg materijala.

(Kurir.rs/ Mondo/ L. S)

Bonus video:

00:15

TOTIJEVA SUPRUGA ZABORAVILA DA OBUČE DONJI VEŠ: O provokativnom izdanju Ilari Blazi bruji planeta

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track