PRONAŠAO SAM TAJNI DNEVNIK SVOJE SUPRUGE: Kad sam ga prelistao, odmah sam predao papire za RAZVOD
Foto: Shuttrestock, Ilustracija

ŠOKANTNE ISPOVESTI

PRONAŠAO SAM TAJNI DNEVNIK SVOJE SUPRUGE: Kad sam ga prelistao, odmah sam predao papire za RAZVOD

Žena -

Nikada nije lako kada je ljubavna priča pri kraju. Ipak, neki se odluče da raskinu i iniciraju kraj veze, jer su na razne načine došli do šokantnih otkrića o svojim partnerima.

Tako je, na primer, jedan muškarac otkrio kako je pronašao tajni dnevnik svoje supruge u kom je ona opisala kako ga ostavlja u 10 koraka, i to zbog drugog muškarca. Odlučio je da joj skrati muke i odradio je to u samo jednom koraku, odnosno zatražio je razvod.

raskid, svađa, par
foto: Profimedia

Evo kakve tajne su drugi otkrili o svojim bišvima i zbog njih ih ostavili:

1. Zabavljao sam se s devojkom i postao dobar prijatelj s njenim bratom. Nakon dve godine veze, javio mi se brat i zamolio me da se nađemo na kafi i ozbiljno porazgovaramo. Rekao mi je da je svoju sestru uhvatio s drugim tipom koji je naš zajednički prijatelj, a njihova veza traje oko godinu dana. Čim je saznao, rekao mi je. Raskinuo sam s njom, ali sam još uvek prijatelj s njenim bratom.

2. Našla sam fotografiju supruga na Fejsbuku, zagrljenog sa drugom ženom i bebom, ispod je pisalo: "Predivan suprug i divno dete, tako sam ponosna". Sa mnom je bio u braku već 9 godina, deca su nam imala 6 i 8 godina.

venčanje, mlada, suze, veridba, raskid, prekid, brak
foto: Profimedia

3. Devojka mi je pokazala pozitivan test za trudnoću, nedelju dana pre mog odlaska na fakultet. Međutim, shvatio sam da je to fotografija s Gugla, kupio pravi test koji je napravila i bio je negativan.

4. Moja devojka je bila studentkinja iz druge zemlje. Tražio sam je na internetu i našao blog njenog dečka, na kome su njih dvoje i dalje par.

5. Bili smo vereni tri godine i pozvao me na poslovni put kako bi dokazao da me ne vara. Jedan dan je otišao na tim bilding, a ja sam krenula po grickalice u lobi. Kad je otvorio lift, videla sam njega i neku ženu kako se drže za ruke. Kad sam ušla, pravio se da me ne poznaje. Bila sam toliko povređena, nisam više rekla ni reč.

par, veza, svađa, raskid, tužna, ljubav
foto: Profimedia

6. Moj dečko mi je poslao poruku da je neka devojka s kojom je bio zatrudnela. Taman sam išla u izlazak s drugaricama pa su me tešile. Iselila sam se od njega nakon dva dana.

7. Nazvao me kolega i pitao jesmo li suprug i ja u otvorenoj vezi, pošto je on imao profil na Tinderu.

8. Jedno jutro, dok smo u braku bili 24 godine, nakon što me je suprug poljubio i otišao na posao, neko je pozvonio na vrata. Otvorila sam, a tamo je bio čovek koji mi je rekao da je njegova supruga s mojim mužem već neko vreme u vezi. I da je mom mužu rekao da će mi reći, ako ne ostavi njegovu ženu. Međutim, moj muž je i dalje bio s njom vezi, a ovaj je došao to da mi kaže. Nakon toga, moj muž se nije vratio kući, već je uzeo stan i advokata.

raskid, suze
foto: Profimedia

9. Moja žena je priznala svojoj mami da me vara. Onda je njena mama nazvala njenu sestru, svoju drugu ćerku i to joj rekla. I onda je ona nazvala mene i pustila me da slušam razgovor između njih, u kome je navodila mamu da sve prizna, ali ova nije htela, što je zapravo bilo priznanje.

10. Moj suprug je ostavio otvoren čet na Fejsbuku i videla sam intimne poruke koje razmenjuje s drugom ženom. Međutim, iako je on kriv za razlaz, i dan-danas sam ja ta "loša osoba" koja je narušila njegovu privatnost.

11 Gradila sam kuću sa verenikom. Jedne noći, probudila sam se i nije bio u krevetu. Otišla sam da ga tražim, došla do gostinjske sobe koja je bila zaključana. Kad sam upala unutra, bio je s nekom drugom ženom. Napustila sam ga i danas, devet godina kasnije, u divnom sam braku s pravom osobom.

(Kurir.rs/ Brightside.me/ 24sata.hr/ L. S)

Bonus video:

02:51

ŠERIF KONJEVIĆ PODRŽAO HARISA DŽINOVIĆA: Kolege komentarišu njegov razvod, a imaju mnogo gore probleme u životu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja