DNEVNI HOROSKOP ZA 22. APRIL 2024. GODINE: Ovan sklon PROMENAMA, Bik, Blizanci i Strelac pod PRITISKOM, Rak nema PROBLEME
Foto: Shutterstock

ASTRO PROGNOZA

DNEVNI HOROSKOP ZA 22. APRIL 2024. GODINE: Ovan sklon PROMENAMA, Bik, Blizanci i Strelac pod PRITISKOM, Rak nema PROBLEME

Žena -

OVAN

Posao: Kad su u pitanju poslovne promene ne morate da preterujete ovaj put. Možete biti skloni radikalnim promenama, koje vam ne donose nešto posebno. Dva puta merite, a jednom secite.

horoskop, ovan
foto: Profimedia

Ljubav: Nemate nameru da se dva puta vraćate na istu grešku. Moraćete da se naviknete na nešto bolji tretman, ali kasnije. Partner je isuviše zauzet ovaj put.

Zdravlje: Povremena glavobolja.

BIK

Posao: Imate dobar stav i to vam donosi mnogo bolje finansijske poteze nego obično. Imate čime da se pohvalite i niste sami u priči, koja se solidno razvija. Možda uvidite mnogo bolje mogućnosti ovaj put.

horoskop, bik
foto: Profimedia

Ljubav: Imate utisak da vam partner nešto krije. Ne možete da izbacite bubice iz glave koje vam prave pometnju. Pokušajte da budete otvoreniji u komunikaciji.

Zdravlje: Osećate već psihički pritisak.

BLIZANCI

Posao: Možda ste pomalo zaboravili da vam novac donosi mnogo bolja komunkacija kao i mnogo bolji odnos sa klijentima. Imate svoju minus fazu u jeku i od toga ne možete da pobegnete.

horoskop, blizanci
foto: Profimedia

Ljubav: Imate odličan period pred vama, što se emocija tiče. Budite na svom terenu i ne dozvolite da vam neko kvari sreću, kada su u pitanju emocije koje ne možete da ignorišete.

Zdravlje: Osećate veći pritisak.

RAK

Posao: Imali ste dovoljno vremena da se prilagodite nekim poslovnim aktivnostima, ali vi još ne priznajete poraz i želite da dostignete sopstveni cilj kroz rad, koji ste sami odredili ovaj put.

horoskop, rak
foto: Profimedia

Ljubav: Imate veliku maštu kada su u pitanju simpatije u vašem okruženju. Otvoreni ste za priču i ne morate da se pretvarate jer ste isuviše iskreni u onome šta pričate.

Zdravlje: Nemate velikih problema danas.

LAV

Posao: Poteze koje ste do sada napravili na poslovnom planu su pomalo preoštri, kada je u pitanju saradnja sa vašim kolegama na koje ste naučili već odavno. Saradnja vam je bila u redu sve do većih promena na koje ste bili spremni u većem obimu.

horoskop, lav
foto: Profimedia

Ljubav: Ne morate da se pravdate za eventualne propuste, koje ste napravili bez izuzetka. Imali ste već dovoljno dobar stav koji vam je prijao, ali partner je hteo nešto više.

Zdravlje: Budite spremni na nove izazove.

DEVICA

Posao: Koliko želite da promenite mnogo toga ne morate da povlačite i ostale sa sobom u tom pravcu. Neko će vam biti zahvalan za ono što trenutno činite za njega. Imate iskustva u onome čime se bavite.

horoskop, devica
foto: Profimedia

Ljubav: Niste morali da budete direktni prema partneru koji nije zaslužio takav tretman. Budite otvoreniji ovaj put.

Zdravlje: Ne dopuštajte sebi da se opuštate previše.

VAGA

Posao: Ukoliko budete uvideli da ste u složenoj situaciji koja vam ne donosi nešto posebno još uvek, to ne znači da ćete da odustanete od svog cilja. Imate svoje razloge zaostajanja u poslovnom smislu. Želite što pre da se izvučete iz situacije u kojoj ste trenutno.

horoskop, vaga
foto: Profimedia

Ljubav: Pored vas je neko ko zaslužuje vašu pažnju i ne morate da brinete oko ličnog utiska na drugu stranu.

Zdravlje: Oprez hroničnim bolesnicima.

ŠKORPIJA

Posao: Pokušajte da se ne drepimirate, kada su vaši izdaci u pitanju. Pokušajte da razumete pravilo investicija i pomalo se strpite ovaj put. Niste jedini, koji je u sličnoj sitiuaciji, kroz koju trenutno prolazite.

škorpija, horoskop
foto: Profimedia

Ljubav: Niste se samo vi zaljubili. Partner voli mirnu atmosferu bez besa i galame. Moraćete da se prilagodite kada su nečije želje u pitanju.

Zdravlje: Problem sa stomakom.

STRELAC

Posao: Pomalo ste trenutno pod pritiskom koji ne znate kako da kanališete. Imate svoj stav, ali on je inače kolebljivog karaktera, jer još niste naučili lekcije stabilnosti. Morate da se dodatno potrudite.

horoskop, strelac
foto: Profimedia

Ljubav: Ukoliko ste pomalo kolebljivi i ne želite partneru da oprostite male opaske budite spremni na veće promene.

Zdravlje: Pazite se stresa.

JARAC

Posao: Malo ste se umorili od posla koji već odavno obavljate. Želite osveženje, koje ćete osetiti za neko vreme, jer je još uvek potrebno da se osamostalite na domaćem terenu, kako bi prešli na drugi nivo.

horoskop, jarac
foto: Profimedia

Ljubav: Možda ste pomalo usamljeni ali to nije razlog da ne budete raspoloženi bar na kratko. Pokušajte da razgovarate sa partnerom, kada su zajedničke teme u pitanju.

Zdravlje: Odmarajte se.

VODOLIJA

Posao: Možda ste i previše posala do sada uradili da vam je neko čestitao na postignutim rezultatima. Nije na odmet da se dovoljno upustite i u nove izazove kako bi bili što bolje fokusirani na nove partije.

horoskop, vodolija
foto: Profimedia

Ljubav: Osoba na koju mislite je pored vas i nema razloga da se odvajate od nje ni tren. Iskoristite slobodno vreme da zajedno prošetate.

Zdravlje: Dobro.

RIBE

Posao: Imate odlične poslovne ponude, pa ćete se ovaj put i dovoljno inkorporirati u celu situaciju, kako bi dobili ono čemu težite. Nećete sedeti skrštenih ruku. Ne očekujte finansijske probleme.

horoskop, ribe
foto: Profimedia

Ljubav: Ovaj put niste umetnički tip. Više se bavite razumnim stvarima jer ste baš takvog senzibiliteta i ne dozvoljavate ni sebi da drugačije mislite.

Zdravlje: Problem sa bolovima u nogama.

(Kurir.rs/Luftika/J.M.)

Bonus video:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track