SUMNJAO SAM DA ME ŽENA VARA S DRUGIM: Jedne večeri sam je pratio i ono što sam otkrio me je potpuno UNIŠTILO
Ilustracija, Foto: Profimedia

NIJE MOGAO DA DOĐE SEBI

SUMNJAO SAM DA ME ŽENA VARA S DRUGIM: Jedne večeri sam je pratio i ono što sam otkrio me je potpuno UNIŠTILO

Žena -

"Nikada nisam sanjao da će moja žena imati aferu s drugom ženom", priznao je jedan muškarac The Sun-ovoj savetnici za odnose, Didri. Iako je sumnjao da ga supruga vara, nije znao da je privlače žene: "Uništen sam".

Objasnio je da on ima 48, a njegova supruga 46 godina, U braku su 19 godina i imaju dvoje dece tinejdžerskog uzrasta. "Proteklih nekoliko godina, od pandemije, naš odnos je bio težak", rekao je. "Oboje smo počeli da radimo od kuće i smatrali smo da je to klaustrofobično. Naš seksualni život, koji je već bio na izdisaju, gotovo je u potpunosti zamro".

tuga, tužan muškarac, depresija, samoća, usamljenost, patnja
foto: Shuttrestock, Ilustracija

"Kad sam pokušao s njom da razgovaram o tome, rekla je da je to normalno nakon toliko dugo vremena zajedno. Retrospektivno, mislim da je to bio samo izgovor", priznaje. "Posumnjao sam kad je počela često da izlazi uveče i krije telefon. Kako je promenila sve svoje lozinke, nisam mogao da vidim njene poruke."

Nastavlja: "Trpeo sam to mesecima sve dok jedne noći nisam odlučio da pođem za njom u grad. Osećao sam se smešno i nadao sam se da grešim, da je samo upoznala neke prijatelje. Ušla je u bar, a ja sam čekao napolju. Kroz prozor sam je video kako sedi sa ženom koju nisam prepoznao. Na trenutak mi je laknulo. Bio sam spreman da se okrenem i odem kući, kada su počele da se ljube".

lezbijke, brak, LGBT, 0240958970
foto: Lev Dolgachov / Alamy / Alamy / Profimedia

"Ruke su im bile jedna preko druge. A onda sam shvatio da je to gej bar. Bio sam tako šokiran, počeo sam da se tresem. Sada je izbegavam jer ne znam šta da kažem. Osećam se kao da više ne znam ko je ona i da je ceo moj brak bio laž", dodaje.

Didri mu je savetovala: "Kad ste uhvatili svoju ženu u varanju, pogotovo kad niste imali pojma da ona voli žene, iznervirali ste se. Ali, seksualnost nije crno-bela. Iako je moguće da je oduvek volela žene, ovo bi moglo da bude i istraživanje njene seksualnosti ili se možda zaljubila u ovu ženu".

(Kurir.rs/ The Sun/ L. S)

Bonus video:

08:00

SVAKI 4 BRAK U SRBIJI ZAVRŠI SE RAZVODOM, PREVARA GLAVNI UZROK: Stručnjak objasnio kako vara žena, a kako muškarac RAZLIKA OGROMNA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track