RECEPT GORICE POPOVIĆ ZA RUSKU HLADNU ČORBU: Ovakva prolećna čorbica definitivno će vas OSVOJITI erupcijom kiselo-slanih UKUSA
Jedna od najboljih srpskih glumica Gorica Popović važi za vrsnu kuvaricu, a s vremena na vreme ima običaj da na društvenim mrežama podeli poneki svoj recept koji njeni pratioci uvek dočekaju sa radošću.
Ona je tako svojevremeno podelila recept za potpuno nesvakidašnju čorbu, a naime reč je o ruskoj hladnoj čorbi.
„Njeno veličanstvo okroška”, napisala je glumica uz fotografiju ručka.
Mnogi su se pitali kako ide recept za ovaj poseban obrok, a glumica je rado odgovorila:
„Skuvati bujon od pola litra vode i kokošije kocke, dobro ohladiti i procediti da se ukloni masnoća. U to dodati 3 čaše kiselog mleka, 150 g seckane praške šunke, dva seckana barena jaja i iseckati 2-3 kisela krastavca. Sve izmešati, dodati seckani peršun i biber po želji. Dobro ohladiti i jesti hladno”, poručila je Gorica.
(Kurir.rs/SrbijaDanas/J.M.)
Bonus video:
"VERUJEM DA ĆE ONO ŠTO ĆU REĆI, BITI OD VELIKE VAŽNOSTI ZA GRAĐANE SRBIJE" Predsednik Vučić obraća se naciji večeras u 18 časova