ELEGANTAN I PRENOSIV: Punjač i transmiter kao neophodan dodatak u vašem automobilu!
Foto: Promo

ELEGANTAN I PRENOSIV: Punjač i transmiter kao neophodan dodatak u vašem automobilu!

Žena -

Koliko puta ste hteli da slušate neku vašu muziku u automobilu dok vozite i idete na neko putovanje? I koliko puta vam se desilo da se ispraznila baterija od nekih pametnih uređaja? Sada ovaj problem možete da rešite sa jednim proizvodom!

Hoco E67 Fighter donosi spoj moćnog auto punjača i bežičnog FM transmitera, pružajući vam mogućnost uživanja u omiljenoj muzici i punjenju uređaja dok ste u pokretu.

Hangar.rs, Hoco FM transmiter punjač za auto
foto: Promo

Hoco FM transmiter punjač za auto pruža brzo i efikasno punjenje uređaja. Ima I dodatni izlaz za punjenje drugih uređaja. Omogućava reprodukciju muzike preko Bluetooth-a i USB fleš diska preko zvučnika automobila putem FM signala. Ima stabilna vezu i visokokvalitetan zvuk prilikom reprodukcije putem Bluetooth-a. Mobilni telefon se povezuje sa predajnikom preko Bluetooth-a, predajnik se povezuje sa zvučnikom automobila preko FM.

Sa dimenzijama 74 x 37 x 36 mm i težinom od samo 31 g, Hoco E67 Fighter je kompaktan i prenosiv, idealan za korišćenje u vašem vozilu. Uživajte u slobodi bežičnog audio prenosa i brzom punjenju dok ste u pokretu!

Hangar.rs, Hoco FM transmiter punjač za auto
foto: Promo

Poručite ga jednim klikom OVDE ili pozovite 011/4420-502 radnim danima od 9 do 17 časova.

Promo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track