NIKO NE VERUJE KOLIKO GODINA IMA: Žena šokirala priznanjem, postala baka, a njena najmlađa ćerka je 5 GODINA STARIJA OD UNUKE
Foto: Printscreen/Instagram/erikarea

video otkrio sve

NIKO NE VERUJE KOLIKO GODINA IMA: Žena šokirala priznanjem, postala baka, a njena najmlađa ćerka je 5 GODINA STARIJA OD UNUKE

Žena -

Mnogi ljudi izgledaju dosta mlađe za svoje godine, a takav slučaj je i sa Erikom Tores, koja je svojim priznanjem napravila pravu buru na mrežama.

Naime, Erika je majka četvoro dece i često na društvenoj mreži "TikTok" objavljuje video-snimke sa svojom velikom porodicom. Ipak, jedan snimak postao je viralan, sa više od 7,4 miliona pregleda.

Ćerka joj saopštila da je trudna

@erikarea So kidding. Cant wait to meet my first grandchild! 💞 @Kylie @theAfam #grandma ♬ original sound - Raihann

Erika, koja ima 46 godina, objasnila je u pomenutom snimku da će postati baka. Ovo je mnoge zbunilo jer sudeći po njenom izgledu niko ne bi rekao da ima više od 30 godina, navodi se u komentarima.

Ipak, njena ćerka Kajli, koja ima 16 godina, saopštila je majci da je u drugom stanju, te da će uskoro postati baka. Erika je rekla da njena ćerka ima 16 i da ju je dobila kada je ona ima 20.

U snimku nije otkrila više detalja o trudnoći svoje ćerke, osim toga da će joj biti puna podrška. Oni koji prate Eriku duže, znaju da ona pored Kajli ima još troje dece, od kojih je najmlađa Kinsli Rouz, koja je nedavno proslavila 5. rođendan.

Postala je baka

Pre samo tri dana, Erika je na društvenoj mreži objavila fotografiju na kojoj njena ćerka drži bebu, a emotivna poruka raznežila je sve.

- I baš tako, Aaliah Rea Makamae Almonte me je u petak učinila bakom. Ova devojčica je savršena. Veza između majke i ćerke je neopisivo blago i tako sam zahvalna što svedočim da se ovo lepo nasleđe nastavlja. Dobrodošla u svet. Već si tako mnogo voljena. Tako sam ponosan na tebe Kajli! - napisala je ponosna majka i baka.

Podrška za mladu mamu

Čestitke i lepih poruka nije manjakalo, a veliku podršku dobila je mlada Kajli, kojoj su poručili da je majčinstvo dar od boga.

"Draga Kajli, tvoj novi život tek počinje i ne brini - neće ništa propustiti", "Čestitam obema! Ovo je prelepo", bili su neki od komentara podrške.

(Kurir.rs/I.M.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track