RASHLADITE SE U OMILJENOJ BAŠTI ILI DVORIŠTU: Evo kako da uživate kad su velike vrućine!
Foto: Ivan Ryabokon / Panthermedia / Profimedia

RASHLADITE SE U OMILJENOJ BAŠTI ILI DVORIŠTU: Evo kako da uživate kad su velike vrućine!

Žena -

Tokom leta obožavate da sedite u bašti ili dvorištu, ali nekad velike vrućine mogu da pokvare ovo uživanje. Kako da vam bude prijatno napolju i da se rashladite? Pogledajte OVDE kako vaš mali raj može da bude idealan!

Vodena magla je genijalna stvar za rashlađivanje! Ovu vodenu maglu možete sami da postavite za svega par minuta. Može da se postavi:

  • Na terasi
  • U dvorištu (pod letnjikovac, ako ga imate; pod suncobran; na gornju ivicu kuće ispod krova ili gde vam već odgovara)
  • U bašti kafića/restorana, ako ga imate i ako želite da učinite svojim gostima prijatniji boravak bez obzira što je jako vruće

Kako funkcioniše?

Prskalice koje se kače na crevo su male i kroz njih voda prolazi tako da se od nje stvara vodena magla. Pošto na ovaj način održava vlažnost vazduha, set za vodenu maglu takođe smanjuje prašinu i rešava problem sa komarcima i drugim dosadnim insektima.

Poručite svoj komplet za vodenu maglu koji ćete moći da koristite godinama – poručite online OVDE ili pozivom na 011/6 888 999.

Online kupovina
foto: Promo

Ovaj komplet se montira na običnu česmu sa pritiskom od 2,5 – 4 bara. Preporučeni pritisak je bar 2,5 bara. Potrošnja vode je oko 2 litre po satu po jednom raspršivaču.

Set sadrži:

  • crevo od 10 metara
  • 10 prskalica koje se montiraju na crevo
  • 1 priključak za dvorišnu slavinu

Ako i vi želite da uživate u letu punom parom, poručite već danas svoj set za vodenu maglu koji ćete moći da koristite godinama – poručite online OVDE ili pozivom na 011/6 888 999.

Online kupovina
foto: Promo

Promo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja