Momčilo Antonijević Preporučuje: WELLGREEN Green Fit Biljne Kapi i FITOSAN Kapsule za Kvalitetan San
Foto: Sergio Monti / Panthermedia / Profimedia

Momčilo Antonijević Preporučuje: WELLGREEN Green Fit Biljne Kapi i FITOSAN Kapsule za Kvalitetan San

Žena -

Momčilo Antonijević, poznati novinar i stručnjak za narodnu medicinu, ističe važnost biljnih lekova za prevazilaženje problema sa nesanicom i nervozom. "Matičnjak i odoljen to su srca dva! Posebno ako imate problema sa nesanicom, sa nervozom, napetošću, anksioznošću, ne spavate dovoljno, ne spavate dobro, budite se često, ove dve biljke su dva najmoćnija sredstva iz tradicionalne narodne medicine koji mogu da vam pomognu"

On preporučuje upotrebu FITOSAN kapsula i naglašava da su potpuno bezbedni, ne izazivaju naviku i predstavljaju dobru prirodnu alternativu sedativima, anksioliticima i drugim lekovima koji se izdaju na recept. "Ovaj preparat je zaokružena kombinacija koja vam može pomoći da spavate bolje, duže i kvalitetnije, bez izazivanja navike ili zavisnosti."

Govoreći o sastavu proizvoda Momčilo navodi: “Ukoliko u ovu ljubavnu vezu između odoljena, odnosno valerijane i matičnjaka, dodate još i magnezijum bisglicinat, dodate melatonin i dodate vitamin D, e onda ste napravili jedan potpuno zaokružen preparat koji može da vam pomogne da spavate dobro, da spavate dovoljno dugo i da spavate kvalitetno, da budete raspoloženi, da ne budete nevozni.”

Hangar
foto: Promo

Upotreba FITOSAN kapsula je vrlo jednostavna - uzimaju se po dve kapsule dnevno uz dovoljnu količinu vode, pola sata pre željenog vremena za spavanje.

Momčilo ističe važnost zdravog sna za opšte zdravlje i imunitet, ali i proces mršavljenja kojim su mnogi opterećeni u ovom periodu godine: "San je ključan za dobar imunitet i opšte zdravlje. Nedostatak sna može uticati na vašu sposobnost mršavljenja i celokupno zdravlje organizma."

FITOSAN kapsule predstavljaju prirodnu alternativu sedativima i anksioliticima, pružajući efikasno rešenje za probleme sa spavanjem bez štetnih efekata. "FITOSAN je prirodan, efikasan i siguran izbor za sve koji žele da poboljšaju svoj san i očuvaju svoje zdravlje."

Green Fit biljne kapi i Fitosan kapsule možete poručiti po specijalnoj ceni od 3.582 rsd (umesto 5.820 rsd) klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/4420-502.

Fitosan kapsule po ceni od 2.820 rsd možete poručiti klikom OVDE ili putem telefona 011/4420-502 svakog radnog dana.

Cena Green Fit biljnih kapi iznosi 1.500 rsd i možete ih naručiti klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana.

Cena paketa 2+1 gratis (2 bočice kupite, treću dobijete gratis) iznosi 3.000 rsd i možete ga naručiti klikom OVDE.

Promo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track