DRUGO STANJE: Kako da saopštite da ste trudni na duhovit način
Foto: SINA

Obradujte porodicu i prijatelje

DRUGO STANJE: Kako da saopštite da ste trudni na duhovit način

Život -
Zastanite na tren jer vam predlaženo originalne ideje koje ćete i vi i vaši najmiliji pamtiti celog života...

Saznali ste radosnu vest i jedva čekate da je podelite sa porodicom i prijateljima. Zastanite na tren jer vam predlaženo originalne ideje koje ćete i vi i vaši najmiliji pamtiti celog života...

1. PoklonAko se nekome bliži rođendan, uz poklon koji ste već kupili ubacite i snimak vašeg ultrazvuka. To će sigurno biti nezaboravan poklon.

2. CipeliceMožda zvuči čudno, ali cipele za bebe su sladak način da objavite da ste trudni. Slikajte svoje, suprugove i bebine cipele i sliku postavite na društvenu mrežu ili je prijateljima pošaljite mejlom.

3. MajicaNeka vaše dete obuče majicu sa natpisom da će postati stariji brat ili sestra.

4. Boca vinaUkoliko pijete vino kada se nađete sa prijateljima, oko flaše obmotajte papir na kome piše “Uživajte u ovoj flaši, ja ću vam se priključiti za devet meseci.”

5. FotografijaNe morate čestitke da šaljete samo za praznike. Objavite da ste trudni tako što ćete svima poslati fotografiju vas i vašeg supruga uz neki originalan natpis.

6. Uradite nešto smešnoUkoliko vaši prijatelji vole vaš smisao za humor, nasmejte ih fotografijom vašeg supruga kako leži onesvešćen sa pozitivnim testom za trudnoću u ruci.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track