ČOVEK SAM SEBE IZLEČIO OD RAKA: Saznao je da ima 3 meseca života...Imao je seks 18 puta na dan!
Foto: Ilyke

Živeo kao rok zvezda!

ČOVEK SAM SEBE IZLEČIO OD RAKA: Saznao je da ima 3 meseca života...Imao je seks 18 puta na dan!

Život -
55-godišnji čovek iz Baton Ruža, Luizijana kome je otkriven rak i dato mu je 3 meseca života, sada tvrdi da se čudesno izlečio tako što je imao što više seksa dok ne umre.

Dijagnostifikovan mu je veliki tumor na mozgu pre 6 meseci. Na njegovom mozgu sada ne postoje znakovi tumora koji mu je bio pretnja po život pre samo nekoliko meseci i potpuno je nestao, prema rečima njegovog doktora, Džona Lija."Rekao sam svom pacijentu da je progresija njegovog tumora ekstremno alarmantna i da u tom trenutku, očekuje do 3 meseca života, ali da postoje šanse da umre svakog trena. Ako se napadi pojave, on može da upadne u komu i da se nikada ne vrati iz nje", seća se doktor."Vrlo je intrigantno to što je moj pacijent živ i zdrav, bez ikakvih znakova tumora. Ja sam racionalan ćovek, ali ovo je blagoslov od Boga, nema nekog drugog objašnjenja koje mi pada na pamet", rekao je doktor novinarima.

Kada je Adam saznao da ima manje od 3 meseca života, nije očajavao ni gubio nadu."Imao sam nekoliko teških perioda u životu", priznaje."Ali svaki put život je dobijao, uvek sam odgovarao aperkatom", priča bivši amaterski bokser. "Kada sam saznao da mi je odstalo tako malo vremena na Zemlji, uzeo sam svu svoju ušteđevinu i kupio sebi kartu za Tajland. Mesecima sam ludovao kao lud i imao seks koliko god da sam želeo", priznaje Adam bez stida."Živeo sam kao rok zvezda. Uzimao sam sve moguće droge na koje sam naleteo, pio pivo svaki dan od ujutru do svitanja. Imao sam pregršt devojaka koje su živele sa mnom, imao sam svoj mali harem, ličnog kuvara i batlera, u nekoliko meseci života, živeo sam kao kralj", seća se sa nostalgijom.

Iako je ovo čudesno izlečenje intrigantno svim doktorima, doktor Alan Bejts veruje da je "ekstremno ludovanje" odgovor za nestanak tumora."Moguće je da je od silnog seksa i droga, koje su mogle da ga ubiju, učinile upravo obrnuto", objašnjava doktor, glavni istraživač na Nju Orleans školi medicine."Endorfini su otkriveni da imaju jak efekat na određene vrste tumora. Velika količina endorfina, kroz seks mesecima, kao i korišćenje raznih vrsta droga moguće je da je uništio tumor", dodaje on."Ovo je fascinantan slučaj od zbog kog može da dođe do napretka u lečenju raka endorfinom."Itlečeni čovek vratio se na svoj redovni posao i kaže da ga je njegovo iskustvo i susret sa smrti potpuno promenilo nabolje i dalo mu je pozitivniji stav prema životu.

(Ilyke)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track