IGNORISAO JE OVAJ UJED BUBE SVE DOK NIJE BILO PREKASNO: Šta su mu doktori otkrili? Upozoreni ste!
Foto: Topratedviral

Opasno!

IGNORISAO JE OVAJ UJED BUBE SVE DOK NIJE BILO PREKASNO: Šta su mu doktori otkrili? Upozoreni ste!

Život -
Brajan Voker, 43-godišnjak, nije obraćao pažnju na kvrgu na ruci. Njegova žena, Helen (44) ipak, nije bila ubeđena da je sve u redu.

Muž nije slušao savete svoje žene, pa je Helen zakazala pregled kod doktora sama. Ova cela "drama" je za njega bila smešna, sve dok ga doktor nije poslao u bolnicu.U bolnici su otkrili da ima "retko zapaljenje miofibroblastičnog tumora - sa samo 5 takvih primera ikada registrovanih". Ako Brajan odmah ne reaguje, umreće.Bez ikakvog razmišljanja, doktori su zakazali operaciju. Ovo su uradili jer je tumor nastavio da raste. Bio je crven, pun tečnosti i bio je veličine "mozga". Hirurzi su morali da odseku jedan deo njegove ruke kako bi u potpunosti odstranili tumor. Odsekli su ogromni tumor, zdrav mišić i kožu oko njega, ostavljajući otvorenu ranu koju su popunili tkivom sa njegovih leđa.

"Neki ljudi se žale kada im žena zanoveta, ali odlazak na taj pregled imao je veliki uticaj na moj život. Ja sam tipični kamiondžija koji jednostavno rešava stvari u hodu, ali ne znam šta b i se sada desilo da nisam otišao kod doktora", rekoa je Brajan.Njegova žena je objasnila:"Jako mi je drago što sam ga natgerala da ode kod doktora, mogao je da izgubi ruku da nije lečio. Poenta je da ne možete samo da ignorišete neku kvrgu na telu kao da je ništa. To mora da se pregleda."

(Top Rated Viral)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track