Lečenje u inostranstvu

Lečenje u inostranstvu

Život -

Poštovani čitaoci,kao što smo vam obećali, krenula je serija tekstova o pravima pacijenata. U ovom broju istražili smo šta je sve neophodno da odete na lečenje u inostranstvo.

Direktor Republičkog fonda za zdravstveno osiguranje dr Aleksandar Vuksanović objasnio je koje su to grupe bolesti zbog kojih se naši pacijenti o trošku Fonda šalju u 57 najvećih evropskih klinika. Naravno, tu nećemo stati. Jer, već u sledećem broju moći ćete da saznate u kojim se klinikama u Srbiji leče određene bolesti.

Što se ostalih tema tiče, idemo kao i dosad - najeminentniji stručnjaci i dalje će vam objašnjavati kako da očuvate zdravlje, a ako se bolest već pojavila, kako da je lečite.Saznajte još i da li je naša svakodnevica u stvari psihijatrijski poremećaj, kao i da li klimaks pogađa i mlade žene. Budite strpljivi dok bepca odvikavate od pelena. Obavezno pročitajte savete najpoznatijeg svetskog pedijatra. Kao i dosad, beskrajno vam hvala na svesrdnoj podršci Dr Kuriru! Kažete da su “baš takve novine falile”! Mislimo isto!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track