00:26

DOLORES POUČNOM PRIČOM SKRENULA PAŽNJU NA PRISTUP DOKTORA: Nisu pravila ta koja će nešto promeniti, LJUDSKI FAKTOR JE TAJ!

kurir tv

DOLORES POUČNOM PRIČOM SKRENULA PAŽNJU NA PRISTUP DOKTORA: Nisu pravila ta koja će nešto promeniti, LJUDSKI FAKTOR JE TAJ!

Život -

Dolores Milošev Erdeg uporedila je grub i nežan princip doktora.

Ona je gostovala u emisiji "Pusti brigu" na kojoj je na umiljat način iznela moćnu poruku.

Dolores Milošev Erdeg
foto: Kurir televizija

Naime, ona je za primer uzela vađenje krvi i priču koju je opisala kao edukativnu:

- Kada vade krv u tri ujutru, ja sam jedva uspavala dete koje spava na rate, znači po sat vremena. On taman uhvati neki san i ona u 3 ujutru pali svetlo i kaže "dobro veče idemo da vadimo krv!" A dete krene da plače, dolazi još troje da ga drži, nastaje haos - rekla je Dolores, pa nastavila:

- Sledeće veče, dolazi medicinski brat u mraku se prišunja, tiho mu uzme prstić, izvadi krv i ode. Nisu uvek pravila ta koja će nam nešto promeniti, ljudski faktor je taj, da ja vidim, vi ste moj pacijent pa ću se ja ponašati shodno tome, to je edukacija.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Bonus video:

01:39

LEPA DOKTORKA IZABRALA RODNI GRAD! Tamara Vetmić: Ovde su mi porodica i momak, zašto ne bih mogla da budem srećna i uspešna

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track