NE TRPITE NELAGODNE BOLOVE: Ovo je vaš saveznik u opuštanju!
Foto: Andriy Popov / Panthermedia / Profimedia

NE TRPITE NELAGODNE BOLOVE: Ovo je vaš saveznik u opuštanju!

Život -

Dosta ste trpeli nelagodnost provodeći mnogo vremena na stolici tokom radnog vremena ili puta, jer sada imate svog saveznika – višenamensko jastuče sa masažerom!

Ovo genijalno višenamensko jastuče za masažu odlično je za masiranje skoro svih delova tela: za masažu vrata, nogu, leđa, a pružiće vam i dodatnu udobnost i podršku lambalnom delu ako ga stavite na stolicu dok sedite. Pružiće vam relaksaciju i užitak baš kao prava shiatsu masaža! Ovo specijalno jastuče je odlično između ostalog zbog toga što prati liniju vašeg tela i na taj način čini da vam bude udobno. U sebi ima masažere koje možete podesiti na jednu od dve ponuđene brzine. A menjate ih neverovatno jednostavno – laganim pritiskom na krug označen na jastuku. Radi na 2AA baterije koje nisu uključene u pakovanje.

Hangar.rs
foto: Promo

Jastuče je izrađeno od mekog, rastegljivog i svim delovima tela prilagodljivog i prijatnog materijala. Zauzima malo prostora, a pruža neverovatnu udobnost.

Poručite svoj primerak višenamenskog jastučeta sa masažerom OVDE i učinite podnošljivijim celodnevno sedenje na poslu ili u dugom putu! Dobro je imati ga i kod kuće kada vam je potrebno dodatne mekoće na jastuku, kada želite da izmasirate leđa, vrat ili noge!

Iskoristite akciju i kupite već danas OVDE svoje višenamesnko jastuče sa masažerom ili pozivom na broj 011/6 888 999.

Promo tekst

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track