DAO OTKAZ, OTIŠAO NA FARMU I SAD SE BAVI PLEMENITIM POSLOM: "Najbolja odluka u mom životu, ne bih menjao ovaj posao ni za šta"
Foto: Printscreen/Instagram

kralj!

DAO OTKAZ, OTIŠAO NA FARMU I SAD SE BAVI PLEMENITIM POSLOM: "Najbolja odluka u mom životu, ne bih menjao ovaj posao ni za šta"

Život -

Den Mekernan je dao otkaz na poslu i pokrenuo dobrotvornu organizaciju "Barn Sanctuary". Imao je porodičnu farmu koja nije ničemu služila, ali nije želeo da je proda.

Odlučio je da obnovi farmu i spasi više od 100 životinja. Kaže da mu je to najbolja odluka u životu.

"Počeo sam da prikupljam sredstva, spakovao sam kofere, dao otkaz na poslu i preselio se u Mičigen kako bih vodio ovaj azil za životinje", rekao je Den.

U početku je radio sam, a onda mu se pridružilo još desetak ljudi koji mu pomažu da se brine se o svim životinjama. Na njegovoj farmi ima krava, ovaca, pilića, pasa, mačaka, koza, svinja...

"Potreban je celi tim da budemo sigurni da je svaka životinja adekvatno zbrinuta i da ima sve što joj je potrebno", kaže.

Ove godine Den je dobio i svoje prvo dete i presrećan je što može i devojčicu da upozna sa svim tim divnim životinjama o kojima se brine, prenosi Index.

"Jednog dana ovo će sve biti njeno", kaže.

"Imam najbolji posao na svetu i ne bih ga menjao ni za šta", zaključio je Den koji ima i emisiju o životinjama pod nazivom "Saved By the Barn".

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:33

NEPRIMERENO SAM MORAO DA UPOZORIM NASILNIKE KAKO BI SE SMIRLI! Glumac otvorio dušu: Ta grupa se preselila iz Beograda

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja