MAĆEHA KROZ SUZE MOLI OTMIČARA DA VRATI DEVOJČICU (5) "Daću ti novac, šta god želiš" - zapomagala je ona, a onda se dešava ČUDO
Foto: Youtube/WEARABC3

MAĆEHA KROZ SUZE MOLI OTMIČARA DA VRATI DEVOJČICU (5) "Daću ti novac, šta god želiš" - zapomagala je ona, a onda se dešava ČUDO

Život -

Dirljiv trenutak kada maćeha moli kidnapere da vrate njenu petogodišnju pastorku i saznaje da je devojčica bezbedna tokom molbe otmičaru da je vrati snimile su kamere lokalne televizije.

Isobel Batez je sedela u maminom džipu u ponedeljak popodne na Floridi, kada se nepoznata osoba popela u auto i odvezla sa devojčicom koja je bila unutra.

Policija je odmah izdala poternicu i mobilisala više od 50 policajaca i pse tragače je traže.

Izobelina maćeha, Mika King, davala je izjavu televiziji, apelujući na otmičara da vrati devojčicu njen bezbedan povratak, kada se iznenada začuo glas koji je vikao: 'Našli su je'.

Skrenuvši pogled od kamere u neverici, upitala je „Pronašli su je?“ a zatim dodala "Gde je ona?", na šta je dobila odgovor da stiže.

Ispuštajući uzdah sa izrazom čistog olakšanja na licu, žena se nasmejala u kameru i rekla "O moj Bože".

Policajci su našli napušteni džip u kojem je još uvek bila Izobel.

- Videli smo auto u zadnjem delu kod bara. Devojčica je bila u autu. Želela je da ode kod svoje mame, pa sam mislio da je jedini način da to možemo brzo da uradimo bio da je odvedem tamo. Da sam ja roditelj deteta koje je nestalo želeo bih da vidim to dete što pre mogu - rekao je šerif.

Samo nekoliko minuta pre nego što je stigla vest da je Izobel bezbedna, žena je molila osobu koja je imala njenu pastorku da je vrati kući.

- Daću ti šta god želiš. Daću ti sav novac koji želiš. Samo je vrati - rekla je.

U dirljivom snimku njihovog ponovnog okupljanja, šerif Simons se vidi kako nosi Izobel u naručju i vraća je porodici.

- Na putu ovamo, bila je veoma srećna, mnogo je pričala o odlasku u vrtić, brinula se za majčin džip. Ona je prilično mala devojčica. Ona mi je pomagala. Davala mi je uputstva gde je njena autobuska stanica i gde je njena kuća. Očigledno jedna od najboljih vožnji kolima koje sam imao u svojoj karijeri u policiji - ispričao je šerif.

Policija je identifikovala 23-godišnju Mirakl Armstrong kao osumnjičenu za otmicu , a porodica je rekla da je ne poznaje.

Policija i dalje traga za njom.

Kurir.rs/Dejli mejl

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track