GUŠILA SE ĆURETINOM, PA PROGUTALA I ČETKICU ZA ZUBE: Zapalo joj parče mesa, a onda usledila KATASTROFA! Doktori bili U ČUDU
Foto: Printscreen/Instagram

JEDVA PRETEKLA

GUŠILA SE ĆURETINOM, PA PROGUTALA I ČETKICU ZA ZUBE: Zapalo joj parče mesa, a onda usledila KATASTROFA! Doktori bili U ČUDU

Život -

Neobična priča dolazi iz Španije, tačnije iz grada Galdakano, a snimljena je 29. novembra. 21-godišnja devojka po imenu Hajzea završila je u bolnici nakon što je progutala četkicu za zube, ali to nije cela priča. Sve je počelo kada je pojela parče ćuretine.

Devojka je počela da se guši jer joj se meso zaglavilo u grlu, pa je zgrabila četkicu i pokušala da je izvuče. U panici je gurnula previše i četkica je završila preduboko.

"Otac nije mogao da mi pomogne, jer je u invalidskim kolicima. Zgrabila sam prvo što sam mogla, a to je bila četkica", objašnjavala je kasnije lekarima. Ubrzo je završila u bolnici i neverovatno, tokom čitavog incidenta nije osećala nikakav bol, prenosi New York Post. Rekla je doktorima šta se dogodilo.

"Svi su počeli da trče okolo. Niko nije verovao šta se dešava dok nisu pogledali rendgen", rekla je ona. Posle 40-minutne intervencije, hirurzi su uspeli da uklone četkicu dok je pacijentkinja bial pod sedativima. Vezali su je hirurškim koncem i pažljivo izvukli kroz jednjak, tako da operacija nije bila potrebna.

"Probudila sam se i videla četkicu na ormaru. Bilo mi je drago što normalno dišem", zaključuje meštanka Galdakana.

(Kurir.rs/ New York Post/ Najžena)

Bonus video:

05:28

SLAVICU SKVAJER JE MUŽ PREVARIO SA ASISTENTKINJOM, A SADA OBOJE RADE U NJENOJ FIRMI: Neobična priča sa moćnom porukom!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track