PARALELNO ODRŽAVAO VEZE S 35 ŽENA, A KAD VIDITE ZAŠTO OSTAĆETE U ŠOKU: Uhapšen zbog prevare, a ne možete ni da pretpostavite zašto
Foto: Printscreen

PRIČA KOJA JE OBIŠLA SVET

PARALELNO ODRŽAVAO VEZE S 35 ŽENA, A KAD VIDITE ZAŠTO OSTAĆETE U ŠOKU: Uhapšen zbog prevare, a ne možete ni da pretpostavite zašto

Život -

Serijski "dečko" uhapšen je u Japanu pre dve godine nakon što se video s 35 različitih devojaka u isto vreme i od svih je primio poklone i čestitke. Takaši Mijagava, honorarni radnik bez stalnog prebivališta iz japanske regije Kansai, rekao je svakoj od žena sa kojima je izlazio da mu je rođendan na drugi datum. I nije se dobro proveo.

Ovaj, mora se priznati, dovitljivi 39-godišnjak je uhapšen zbog prevare 35 žena nakon što se pretvarao da je ozbiljan u vezi sa njima.

Mijagvin pravi rođendan 13. novembra. U jednom slučaju, Mijagva je rekao 47-godišnjoj ljubavnici da mu je rođendan 22. februara, dok je druga žrtva (40) rekla da joj je rekao da mu je u rođendan u julu. Treća žena, koja ima 35 godina, rekla je da veruje da je u aprilu.

Takaši Mijagava
foto: Printscreen

Prema "SoraNews24", ukupan broj žrtava, te 2021. godine, kada je uhapšen, iznosi 35 žena s mogućnošću da se javi još više.

Zajedno, žene su optužile Mijagavu da im je prevarom oteo 665 funti vrednih rođendanskih poklona, odeće i gotovine.

Osumnjičeni je upoznao svoje žrtve dok je radio za marketinšku kompaniju koja se bavila prodajom vodoničnih tuš-glava i drugih proizvoda.

Navodno je ciljao na neudate žene i započinjao svaku vezu sa sugestijom da će brak biti osiguran u njihovom odnosu. Međutim, žene su na kraju formirale udruženje žrtava i prijavile Mijagavu policiji u februaru te godine.

(Kurir.rs/Daily Mail/ ŽenaBlic)

Bonus video:

01:07

DAN ZALJUBLJENIH JE SVETSKA PREVARA Sveštenik Gligorije za Kurir TV: Pravi hrišćani treba da slave ljubav i večnost svakog dana

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track