MAJKA PRIZNALA ZLOČIN I OTKRILA JEZIVE DETALJE: Slavna Jutjuberka maltretirala svoju decu, ide u zatvor, muž je OSTAVIO
Foto: Printskrin/Instagram

stigla je karma

MAJKA PRIZNALA ZLOČIN I OTKRILA JEZIVE DETALJE: Slavna Jutjuberka maltretirala svoju decu, ide u zatvor, muž je OSTAVIO

Život -

U ponedeljak, 18. decembra je Rubi Frenk, majka šestoro dece iz Jute poznata po savetima o roditeljstvu na Jutjubu, priznala je krivicu po optužbama za zlostavljanje dece.

Prvobitno suočena sa šest tačaka optužnice za zlostavljanje dece, Frenki je prihvatila nagodbu u kojoj su dve tačke odbačene, preneo je CBS.

Pojavljujući se na sudu u zatvorskoj odeći, Frenki je izrazila žaljenje i tugu jer je priznala krivicu za prve tri tačke optužnice. Emotivno je priznala četvrtu optužbu, izjavivši u suzama: "S mojim najdubljim žaljenjem i tugom za moju porodicu i moju decu, kriva sam".

Izricanje presude zakazano je za 20. februar, a Frenki je pristala na zatvorsku kaznu koju će odrediti sudija. Prema saveznom zakonu, Frenki bi se mogla da se suoči i sa do 15 godina zatvora.

U sporazumu o priznanju krivice otkriveni su dodatni detalji zlostavljanja, pa tako saznajemo da je Frenki mučila svog sina od 22. maja do 30. avgusta, uskraćivala mu hranu, podvrgavala ga fizičkim zadacima, radu na otvorenom bez odgovarajuće količine vode, tokom čega je dete dobilo ozbiljne opekotine od sunca.

Frenki je takođe priznala da je fizički zlostavljala svog sina, koristeći sredstva poput lisica i konopaca, držeći njegovu glavu pod vodom i udarajući ga čizmama. Nanela mu je emocionalnu patnju govoreći mu da su sve to "dela ljubavi", stoji u sporazumu.

Ona je na sličan način priznala da je zlostavljala svoju devetogodišnju ćerku, terajući je da radi napolju, trči bosa po makadamskim putevima i trpi nedostatak hrane i vode. Zbog Frenki, ćerka je bila uverena da je zla i opsednuta.

Pravno zastupanje tvrdilo je da je na Frenkine postupke uticala savetnica za veze Džodi Hildebrant, što je dovelo do iskrivljenog osećaja morala. Zlostavljanje se dogodilo dok je Frenki verovala smernicama Džodi Hildebrant, koja je ko-optužena u slučaju. Savetnica je "izmanipulisala u nešto gnusno", rekla je Frenki.

Rubi je uhapšena 30. avgusta nakon što je njen 12-godišnji sin pobegao i potražio pomoć od komšija. Dečak i ćerka Frenki pronađeni su mršavi, sa znakovima fizičkog zlostavljanja. Frenki i njezina ko-optuženica, Hildebrant, uhapšene su i optužene za šest kaznenih dela teškog zlostavljanja dece. Hildebrant se složila da neće primati pacijente dok se optužbe ne reše.

Frenkina porodica, poznata po Jutjub kanalu "8 Passengers", suočila se s kritikama zbog kontroverznih roditeljskih saveta. Kanal, aktivan sedam godina, prestao je s radom 2023.

Frenkin suprug Kevin Frenki podneo je zahtev za razvod, a njene sestre su objavile snimke u kojima su izrazile napore da se povežu s njenom decom koja su bila odvojena. Sestre su takođe izjavile da su bile nesvesne njenih postupaka zlostavljanja.

(Kurir.rs/Jutarnji/preuzela: T.J.)

Bonus video:

01:42

Marija Šerifović se prvi put obratila kako je postala majka

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track