KUKALA KAKO JE NEMOGUĆE RADITI OD 9 DO 5 I IMATI ŽIVOT: Devojka ubrzo dobila veliki šamar i na teži način naučila važnu lekciju
Foto: Printscreen/TikTok

odrastanje je teško

KUKALA KAKO JE NEMOGUĆE RADITI OD 9 DO 5 I IMATI ŽIVOT: Devojka ubrzo dobila veliki šamar i na teži način naučila važnu lekciju

Život -

Nakon što se mlada Amerikanka Briel Asero na društvenim mrežama požalila na svet odraslih i manjak slobodnog vremena koji dolazi s poslom od devet do pet, dobila je otkaz.

- Nije moja krivica što sam dobila otkaz. Nisam radila ništa zbog čega su me zaposlili, a i u firmi nije bilo dovoljno posla za mene. Otkaz pred praznike mi je teško pao jer ne znam gde ću naći novi posao, rekla je Briel na TikToku.

Briel Asero
foto: Printscreen/TikTok

Devojka je diplomirala marketing i novim poslom nije bila oduševljena. Kada je tek dobila posao pred kamerom se slomila i zaplakala jer zbog smena na poslu više nije imala vremena za sebe i svoje prijatelje kao što je to bio slučaj tokom studentskih dana.

@brielleybelly123

can someone tell me im going to be okay !!!! feels like the world is ending i need a job immediatley i am feeling so lost rn like i moved for this...!?

♬ original sound - BRIELLE

- Znam da verojatno sada previše dramatiziram, ali pronašla sam svoj prvi posao od devet do pet. Sedam na voz oko 7.30, a kući se vraćam najranije u 18.15 i više ništa ne stižem, rekla je u prvom videu koji je objavila na TikToku.

Briel Asero
foto: Printscreen/TikTok

Dodala je da se nakon posla želi da se istušira, pojede večeru i ode na spavanje, ali da nakon posla nema snage ni vremena još i da kuva ili vežba.

- Toliko sam zbog svega toga uznemirena. Znam da bi moglo biti i gore, ali doslovno ustajem po mrklom mraku. Gde pronaći vreme za prijatelje? Gde naći vreme za upoznavanje, za muvanje, rekla je uzrujana devojka.

@brielleybelly123

im also getting sick leave me alone im emotional ok i feel 12 and im scared of not having time to live

♬ original sound - BRIELLE

Briel je u komentarima na društvenim mrežama dobila podršku od brojnih pratilaca, a zbog svog videa je završila u američkim televizijskim emisijama i na raznim portalima širom sveta.

(Kurir.rs/24sata.hr/prenela: T.J.)

Bonus video:

02:42

PREDSTAVA BOLEST MLADOSTI U JUGOSLOVENSKOM DRAMSKOM POZORIŠTU

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track