"NA TAVANU SMO PRONAŠLI MISTERIOZAN KOFER" Kad su videli šta se nalazi u njemu ZALEDILI SE OD STRAHA! Nije im svejedno
Foto: Printscreen

SREĆNI SU, ALI IM JE STRAŠNO

"NA TAVANU SMO PRONAŠLI MISTERIOZAN KOFER" Kad su videli šta se nalazi u njemu ZALEDILI SE OD STRAHA! Nije im svejedno

Život -

Jedan par kupio je kuću, a kako obično biva u toku renoviranja pronašli su neverovatnu stvar koju je prethodni vlasnik ostavio ili zaboravio da ponese. Oni su putem društvene mreže TikTok podelili sve detalje svog otkrića i šokirali sve.

Muškarac je otkrio neočekivana vrata na tavanu, a kada je uspeo da se probije kroz zidni tunel do malog tavana, tamo je našao kofer brenda Rimova.

renoviranje
foto: Printscreen

- Prva stvar koju smo primetili je da je kovčeg brenda Rimova i da nemamo pojma ko je proizvođač. Malo smo istraživali na Guglu i zapravo se ispostavilo da je sada u vlasništvu Luj Vitona. To je starinski kofer, tako da smo prilično zadovoljni tim - rekla je žena, koja je potpom objasnila da je jako srećna jer može da proda kofer po ceni od 1700 funti na eBay-u.

Ipak, sve je zanimalo šta je u koferu, a kada su ga napokon otvorili, ostali su u šoku. Unutra je bio drugi kofer iste marke. Međutim, kada su otvorili drugi, par je došao do zastrašujućeg otkrića. Unutra je, vezana, bila neobična lutka.

- Mislim da bi to mogla biti kolekcionarska lutka. Nisam sasvim sigurna, ali je malo čudno, pogotovo jer je bila zavezana. Zaista ne znam kako da se osećam u vezi sa tim. Ali, evo samo krupnog plana veoma uznemirujuće lutke - rekla je ona.

@stonestack_renovation Replying to @Kim Leslie Sorry for the delay in getting part 3 out, we have bedn extremely busy renovating and celebrating new year #fyp #hiddengems #renn #rennovation #rennovationproject #foryou #foryourpage #f #hidden #creepy ♬ original sound - Stonestack renovation

Video je izazvao veliki broj reakcija i komentara. Neki su bili oduševljeni što je par pronašao starinski kovčeg, ali drugi su bili potpuno preplašeni lutkom.

"Jesam li ja jedina ljubomorna što su dobili besplatan kofer?", "Ma, to je bila samo lutka... Vezana za kovčeg, zaključana u kovčegu, zaključana iza zida, u tajnoj sobi sa skrivenim ulazom...", bili su samo neki od komentara na ovaj video.

(Kurir.rs/A.G.)

Bonus video:

04:32

RENOVIRANJE KUĆE TOME ZDRAVKOVIĆA ZAUSTAVLJENO ZBOG OVOGA! Pokušano otvaranje muzeja, ali jedno je napravilo VELIKI PROBLEM

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track