DANIJELI JE NOS KRVARIO NEDELJAMA, A ONDA SE POGLEDALA U OGLEDALO: Ni doktorima nije bilo svejedno kad su je videli
Foto: Printscreen/X

rasla joj pijavica u nosu

DANIJELI JE NOS KRVARIO NEDELJAMA, A ONDA SE POGLEDALA U OGLEDALO: Ni doktorima nije bilo svejedno kad su je videli

Život -

Devojka po imenu Danijela Liverani iz Edinburga doživela je vrlo traumatično iskustvo nakon jednog putovanja, kada joj je po povratku počelo krvarenje iz nosa. Iako je ona mislila u početku da je stvar bezazlena i da joj je verovatno pukao kapilar, istina je bila mnogo strašnija. U njenim nozdrvama 'živeo' je jedan parazit.

Sve je počelo kada se Danijela vratila iz Jugoistočne Azije gde je bila na odmoru davne 2014. godine. Primetila je krvarenje iz nosa, ali nije obraćala preveliku pažnju. Kako je na putovanju doživela saobraćajnu nezgodu, smatrala je da je njeno stanje posledica toga. Ni u najluđum snovima nije pomišljala da u njenom nosu raste pijavica - tada već veličine prsta.

"Pala sam s motora u Aziji pa sam mislila da su mi zbog toga pukli kapilari. Kada sam došla kući, problem je prestao. Međutim, osetila sam nešto u nozdrvi. Pokušala sam da izduvam i izvadim prstima, ali nisam mogla", pričala je tada Daniela medijima.

Krv se slivala niz lice

Nažalost, taj momenat iritacije nozdrva bio je samo početak njenih problema. Kako ni posle dve nedelje krv nije stala, shvatila je da je u pitanju nešto mnogo ozbiljnije i opasnije i odmah je otišla kod doktora. Tada je usledio šok koji ju je prenerazio.

Danijela Liverani
foto: Alasdair MacLeod / MirrorPix / Profimedia

"Kada sam se tuširala krv se slila do moje gornje usne. Otišla sam do ogledala da proverim o čemu se radi i tada sam shvatila je u pitanju neka životinja", dodala je.

Pijavica joj je rasla u nozdrvi

Doktori su brzo ustanovili da je u njenim nozdrvama pijavica koju su morali odmah da izvade. Nažalost, ni taj postupak nije bio lak i bezazlen i trajao je ukupno pola sata.

Oni su Danijeli objasnili da je pijavica verovatno u nos ušla dok se kupala u reci ili ju je popila u čaši vode. Međutim, sigurno je da je bila mnogo manja kada je ušla u njen nos, gde je porasla do veličine prsta.

(Kurir.rs/Blic žena/T.B.)

Bonus video:

02:09

OPASNI PARAZIT POJAVIO SE U VOJVODINI! Prenose ga psi i lisice i lako ide s čoveka na čoveka: OVO JE NAJBOLJI NAČIN ZAŠTITE

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track