BAKA IZ SRBIJE 60 GODINA NIJE VIDELA NAJBOLJU DRUGARICU I SAD JE TRAŽI: Pokazala sliku, pustila SUZU i ispričala tužnu priču
Foto: Shutterstock

prelepo!

BAKA IZ SRBIJE 60 GODINA NIJE VIDELA NAJBOLJU DRUGARICU I SAD JE TRAŽI: Pokazala sliku, pustila SUZU i ispričala tužnu priču

Život -

Slušali ste priče o pravim prijateljstvima nekada? Tada je nastao onaj izraz koji je mnogima u praksi neostvariv danas - prijateljstvo za ceo život.

Čast izuzecima. Je l' možete da zamislite da se 60 godina nadate da vidite starog prijatelja kog ne zaboravljate ni u najdubljoj starosti? Kakav god da je odgovor, pogledajte jednu baku iz Srbije koja traži drugaricu koju nije videla više od šest decenija.

baka
foto: Printscreen/TikTok

"Poslednji put smo se videle u Bogosloviji pri manastiru Krka, gde smo zajedno radile. Zove se Cana Pejatović i volela bih da se nađemo i da se čujemo", isoričala je baka za TikTok sa suzama u očima.

Nju je za pomenutu mrežu snimio unuk Dušan i zamolio ljude da što više komentrišu i lajkuju kako bi snimak postao viralan i dosegao veći broj korisnika TikToka, ali se proširio i na druge digitalne platforme gde bi svako, ko ima bilo kakvu informaciju, mogao da im pomogne u pronalaženju bakine drugarice Cane iz Čačka.

Baka je pokazala i njihovu poslednju zajedničku fotografiju iz mladosti kako bi približila ljudima lik Cane, a i baka i unuk se nadaju da je prijateljica živa.

TikTok, baka, Čačak, nestala drugarica
foto: Printscreen/TikTok

Mnoge je u komentarima raznežila bakina priča, reakcija je bila mnogo, a video je dostigao skoro milion pregleda, iako i dalje nema epiloga potrage.

Kako god da se sve završi, ovaj video i bakina želja da pronađe svoju prijateljicu može da posluži svima nama kao primer kako treba negovati međuljudske odnose i kako prava prijateljstva treba da izgledaju.

Baki želimo da pronađe svoju drugaricu!

(Kurir.rs/BlicŽena/T.J.)

Bonus video:

02:53

MISLILI SMO DA JE RAKETA Dečak i baka sa oborenog nevidljivog aviona F-117, čije su slike obišle svet, PRISEĆAJU SE DOGAĐAJA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track