POSLE 10 GODINA BRAKA I TROJE DECE SAZNALI SMO ISTINU KOJA NAS JE UNIŠTILA: Uradila sam DNK test i sad mi svi kažu da se RAZVEDEM
Foto: Printscreen TikTok

NEVEROVATNA PRIČA

POSLE 10 GODINA BRAKA I TROJE DECE SAZNALI SMO ISTINU KOJA NAS JE UNIŠTILA: Uradila sam DNK test i sad mi svi kažu da se RAZVEDEM

Život -

Selina i Džozef Kvinons iz Kolorada su zajedno 17 godina i imaju troje dece, a sasvim nenadano su saznali šokantne vesti koje su mogle da im trajno promene živote.

Naime, Selina je posle više od 10 godina braka rešila da istraži svoje porodično stablo i uradi kompletnu DNK analizu koja joj je pokazala sve rođake. Ona se čak nije ni zadubila previše u svoju porodičnu lozu, kada je došla do neverovatne spoznaje - bila je u srodstvu sa svojim suprugom Džozefom!

"Udala sam se za mog muža 2006. Dobili smo troje dece, a onda smo saznali da smo rođaci", napisala je ona na viralnoj objavi na TikToku, koja je pregledana preko 4,4 miliona puta!

"Moja deca i moj muž su moje sve i mi smo prevazišli ovo. Sva naša deca imaju 10 prstiju na nogama i rukama", dodala je.

Selina kaže da je trenutak kada je saznala ovo bio "razarajuć", ali s druge, strane to nije promenilo njena osećanja; šta više kaže da voli supruga više nego ikada i da joj ne smetaju negativni komentari i sugestije javnosti da bi trebalo da se razvede.

"Uradila sam DNK test 2016. i bilo je poražavajuće. Rekla sam mužu: 'Dušo, mi smo u rodu. Da li bi uopšte trebalo da budemo zajedno? Ovo je čudno'. Sve to me je stvarno prestrašilo. Izlazili smo četiri meseca pre nego što smo se venčali, nikada nismo ni posumnjali na ovu mogućnost dok nismo uradili DNK test", objasnila je u jednom od snimaka na TikToku.

"Neću dozvoliti da krvna veza uništi ono što smo stvorili, ovu prelepu porodicu. On je i dalje i uvek će biti moje sve", dodala je.

Supružnici se inače suočavaju sa morem osuda i kritika, a korisnici TikToka nazivaju ih "gnusnim". Selina je istakla da nikada neće biti pod uticajem onoga šta drugi misle.

"Nismo znali ovo i nećemo se razvesti zbog toga. Zamislite da kažem našoj deci da više nismo zajedno zbog mišljenja drugih ljudi. Ne, hvala, zauvek ćemo ostati rođaci, supružnici i ljubavnici", poručila je.

(Kurir.rs/ Blic žena/ L. S)

Bonus video:

02:31

ISPOVEST MAJKE UKRADENE BEBE ZA KURIR: Rekli su mi da je umrla, tražila sam DNK, a doktorka mi je OŠTRO rekla: ŠTA ĆE VAM?

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track