Trening o kojem svi pričaju na Tviteru!

Zdravo i lako!

Trening o kojem svi pričaju na Tviteru!

Život -
Direktorka klinike Natali Bomgren kaže da se metod "bodyism” ističe po stvaranju mršavih tela

Mnoge poznate ličnosti se uzdaju u metod proslavljenog trenera Džejmsa Duigana, koji propagira zdrav stil života uz korigovanu ishranu i fizičku aktivnost. Zvuči sasvim obično, ali šta je to toliko inovativno u njegovoj metodi koja se munjevito proširila i na Tviteru?

Direktorka klinike Natali Bomgren kaže da se metod "bodyism ističe po stvaranju mršavih tela.

"Svi koji žele da se podvrgnu ovom načinu mršavljenja imaće vitko telo za svega četrnaest dana, a sve to zahvaljujući Duiganovim jednostavnim vežbama koje traju samo petnaest minuta dnevno kao i korigivanom ishranom" ističe Natali.

Svako ko ima konsultacije s Duiganom ima isti cilj. "Sve žene koje nam dolaze bile one slavne ličnosti ili ne, imaju isti problem, odnosno žele da se oslobode viška, podignu zadnjicu i zategnu stomak” otkriva Bomgren.

"Međutim, ne morate da budete slavna ličnost kako biste smršali uz pomoć ove metode. Sve počinje od treninga. Svaki krug traje 15 minuta pa ih lako možete raditi i kod kuće. Naš pristup se zasniva na tome da vežbe ne smetaju svakodnevnoj rutini pa tako nikada nećete imati izgovor da preskočite trening" dodaje Natali Bomgren.

Evo pravila:

Trenirajte svaki dan po 15 minuta

Pravila za ishranu:

Jedite što više voća i povrća. Ako stvarno želite da budete zdravi, izbegavajte namirnice sa aditivima. Konzumirajte svežu i organsku hranu. Izbacite slatkiše.

Jedite namirnice koje sadrže "dobre" masnoće uz pomoć kojih ćete se rešiti viška i ubrzati metabolizam. Oprez sa namirnicama na kojima piše "bez masti" jer su one obično pune šećera.

Pijte što više vode i biljne čajeve. Izbegavajte sokove i gazirane napitke.

http://www.youtube.com/watch?v=R1Ci769--Ow

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track