Najnovije vesti

ZASADI DRVO, ZASADI SVOJ KISEONIK: Pobednici konkursa "ŠTA MENI DRVO ZNAČI"....
Foto: Shutterstock

ZASADI DRVO, ZASADI SVOJ KISEONIK: Pobednici konkursa "ŠTA MENI DRVO ZNAČI"....

Zasadi drvo

- Moja ljubav prema prirodi se rodila tako što je šarena ptičica ispustila sitnu semenku iz koje je niklo prekrasno drvo.... počela je svoj sastav Nađa Lukić, učenica trećeg razreda Osnovne škole "Kralj Petar Prvi" iz Beograda koja je pobedila na nagradnom konkursku za osnovce širom Srbije za najbolji sastav na temu "Šta meni drvo znači" u okviru projekta "Zasadi drvo", koji su pokrenuli "Adrija medija grupa" i "dm drogerie markt".

Dragi osnovci, hvala vam što ste dali svoj doprinos za zdraviju i lepšu Srbiju i prijavili se na naš konkurs.

Ovo je bila idelana prilika da mališane podstaknemo da razmišljaju i shvate važnost prirode za sve nas i našu planetu, ali i njen značaj za zdravlje i pravilan razvoj svakoga ponaosob.

Članovi marketing tima dm-a, po završetku konkursa, imali su veoma težak zadatak da izaberu četiri najbolja rada, od kojih će svakom biti dodeljen po „dm vaučer" u vrednosti od po 10.000 dinara.

Nagrađeni sastavi, kao i ostali radovi koje su izuabrali urednici projekta "Zasadi drvo", biće objavljeni u kategoriji "Zasadi drvo" na sajtu www.kurir.rs i u potkategoriji "Zasadi drvo" na sajtu www.espreso.rs. Dobitnici nagrada:  

1 mesto – Nađa Lukić

2 mesto – Jovana Mladenović

3 mesto – Petra Kraker

3 mesto – Teodora Radivojević

ČESTITAMO!

(Kurir.rs)