03:23

MURAL ZASADI DRVO NA ČAČANSKOJ ŠKOLI: Sastojaće se iz digitalnog i umetničkog dela NOSI VAŽU PORUKU

kampanja

MURAL "ZASADI DRVO" NA ČAČANSKOJ ŠKOLI: Sastojaće se iz digitalnog i umetničkog dela NOSI VAŽU PORUKU

Zasadi Drvo -

Osnovna škola "Vuk Karadžić" u Čačku postaće bogatija za mural sa važnom porukom.

U okviru kampanje "Zasadi drvo" koju sprovodi Adria Media Group kampanja zajedno sa kompanijom dm Srbija, umetnici Vuk i Andrej vredno rade na muralu koji će uskoro biti završen na školi u Čačku.

zasadi drvo
foto: Kurir televizija

- Mural nosi jednu divnu poruku koju treba da šire dalje, a to je da se zasadi drvo. Jedno drvo, jedna pluća, imaće i gif i gotov rad. Imaće QR kod koji će moći da skinu i da vide kako kroz animaciju kako izgleda čitav taj proces - kaže umetnik.

Građane Čačka zaintrigirao je mural koji je u nastajanju, a lokalni umetnik kaže da će svi biti zadovoljni.

zasadi drvo
foto: Kurir televizija

- Mi pravimo mural iz dva dela, prvi deo odnosi se na digitalni deo, nešto što će ljudi na svojim telefonima moći da vide, to je jedna animacija koja postoji i u viurtuelnom svetu, a napravljena je na samom zidu. Zasadi drvo - pošalji poruku - rekao je umetnik Andrej, koji je takođe angažovan na stvaranju murala.

Kurir.rs

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja