OBOGATILI SMO SRBIJU SA POLA MILIONA SADNICA! Irena Petrović: Uspeli smo da ostvarimo sve što smo zamislili, hvala svima!
Irena Petrović, Foto: Kurir tv

VELIKA AKCIJA JE USPELA

OBOGATILI SMO SRBIJU SA POLA MILIONA SADNICA! Irena Petrović: Uspeli smo da ostvarimo sve što smo zamislili, hvala svima!

Zasadi Drvo -

Završena je četvrta faza projekta "Zasadi drvo", koju sprovode kompanije Adria Media Grup i dm drogerie markt. Tim povodom, gost Redakcije je bila Irena Petrović, menadžerka korporativnih komunikacija kompanije Adria Media Group.

Irena Petrović, zasadi drvo
foto: Kurir tv

U četiri sezone projekta "Zasadi drvo" došli smo do pola miliona sadnica, započinje razgovor Petrović.

- Ovu neverovatnu cifru dostigli smo u subotu na tradicionalnoj zajedničkoj sadnji za zaposlene, koja je ove godine bila organizovana u Maloj Moštanici. Ponosni smo na rezultate projekta Zasadi drvo, ali ono što želim da istaknem jeste činjenica da je jako veliki trud uložen u realizaciju ovog projekta, ali i da smo, za sada, uspeli da ostvarimo sve što smo zamislili. Zahvalni smo svima koji su deo naše "Zasadi drvo" priče - ističe Petrović.

Ispričala je šta još od aktivnosti možemo da očekujemo u narednom periodu.

- Nastavljamo projekat "Gledaj kako rastemo". Ideja je da se i ove godine za prvake u svih 1.215 škola obezbede sadnice crnog bora, kako bismo omogućili učiteljicama i učiteljima da održe čas u prirodi na kom će deci pokazati kako se sadi drvo i zašto je drveće važno - rekla je.

00:46

VELIKA AKCIJA JE USPELA! ZASAĐENO POLA MILIONA SADNICA ŠIROM SRBIJE

Poseban deo aktivnosti planiraju za predškolske ustanove.

- Za svaki uzrast imamo prilagođene aktivnosti, a cilj je da od najmlađeg doba deca nauče kako biti odgovoran prema prirodi. Dokazano je da deca mogu značajno da utiču na odluke roditelje, pa nam je i to nada - kazala je Petrović, naglasivši da su deca i njihova neverovatna angažovanost ostavila na nju najveći utisak tokom zajedničke akcije sadnje za zaposlene i njihove porodice.

Kurir.rs

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track