UŽASNA TRAGEDIJA: Deda prikolicom od traktora zgnječio unuku (8)!
Foto: Shutterstock

Tuga do neba u selu Vujetinci kod Čačka

UŽASNA TRAGEDIJA: Deda prikolicom od traktora zgnječio unuku (8)!

Crna Hronika -

Radomir M. (71) izgubio kontrolu nad vozilom i sleteo s puta, a njegova unuka Marija M. (8), koja se vozila u prikolici, poginula na mestu

ČAČAK - Marija M. (8) poginula je u sredu u selu Vujetinci kod Čačka kada se prevrnuo traktor koji je vozio njen deda Radomir M. (71). Tragedija se dogodila oko 14 časova, neposredno nakon završetka nastave u prepodnevnoj smeni seoske osnovne škole.

- Trebalo je da Marija posle časova dođe kući autobusom, ali nije jer se autobus pokvario. Tada je pešice pošla kući, ali je ispred seoske prodavnice i škole srela dedu, s kojim živi u istom domaćinstvu i koji je traktorom došao u nabavku. Sela je na traktorsku prikolicu i dogodila se tragedija. Svi smo potreseni, zanemeli smo od tuge, njeni roditelji će ovo teško preživeti - kaže rođaka nastradale devojčice.

Ćerka jedinica

Marija je bila ćerka jedinica Slađane i Milovana, dobar đak i mezimica u porodici i familiji. - Marijin stric, koji živi u istom domaćinstvu, nema decu, ona je bila jedini potomak čitave porodice. U kući se od srede čuju lelek i jecaji, ponajviše majke, kojoj srce samo što nije prepuklo kad je saznala za tragediju - pričaju rođaci. Prema saznanjima iz policije, devojčica je povredama podlegla na licu mesta. Kad su stigli na mesto udesa, na krivini kod Žujovića kuća, zatekli su prevrnut traktor i prikolicu u kojoj se vozila nesrećna devojčica.

Deda u šoku

- Istraga će utvrditi razloge zbog kojih je vozač traktora izgubio kontrolu nad vozilom, pored obdukcije, naložen je i vanredan tehnički pregled traktora. Da li zbog šoka ili čega drugog, vozač traktora u prvi mah nije mogao da ispriča kako je došlo do prevrtanja poljoprivredne mehanizacije. U udesu je i sam povređen, zadobio je višestruke prelome ekstremiteta. Alkotestiranjem je utvrđeno da je u krvi imao 0,65 promila alkohola u krvi - kaže izvor iz istrage.

D. Čeković

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR TV VESTI UŽIVO: Marjanovići su uništavali dokaze posle ubistva, ovo su detalji koji ih odaju

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track