RADNICA IZ KAFIĆA O FILIPU I NIKOLI: Svi smo ih obožavali u Resavskoj!
Foto: Privatna Arhiva

RADNICA IZ KAFIĆA O FILIPU I NIKOLI: Svi smo ih obožavali u Resavskoj!

Crna Hronika -

Radnica poslastičarnice u kojoj su svakodnevno sedeli Nikola Ostojić i Filip Gavranović šokirana je zbog svega što se dogodilo.

Ona za tragično stradalog Nikolu Ostojića ima samo reči hvale a kaže da su svi u Resavskoj obožavali dvojicu nerazdvojnih drugara:

- Ovde su znali da piju i po deset kafa, znam da smo se šalili da preteruju i da će im otkazati srce od tolike kafe. Redovno su sedeli ovde i šalili se. Kada se oni pojave, znala sam da sam bezbedna, kako god to zvučalo - ispričala je radnica poslastičarnice.

Inače, scenario po kojem je Gavranović isplanirao i sproveo svoj krvavi naum zaprepastio je i najiskusnije istražitelje, a svakodnevno isplivavaju na površinu užasni detalji zločina.

Pre nego što je pronađen Ostojićev leš tragalo se i za njegovim telefonom koji je dan nakon njegovog nestanka pronađen u Starčevu kod Pančeva, zbog čega je, prema rečima građana, u subotu uveče ulaz u grad bukvalno bio pod policijskom opsadom.

foto: Marina Lopičić

Prema izvoru bliskom istrazi, Ostojićev ubica je bio u panici šta da radi sa telom i pokojnikovim telefonom, zbog čega je odlučio da luta okolinom, kako bi prikrio tragove.

Telo Nikole Ostojića, koji je nestao u petak predveče, pronađeno je u ponedeljak u staklorezačkoj radnji „Gavranović” u Resavskoj ulici u Beogradu, a pre toga su rodbina, porodica i prijatelji bezuspešno tragali za njim.

- Telefon je oko 23 časa, isto veče kada je Nikola nestao, lociran nedaleko od Starčeva u opštini Pančevo. Najpre su se pojavile informacije da je telefon pronađen u Borči, međutim, to se pokazalo kao dezinformacija.

Telefon je pronađen nedaleko od Starčeva, na potezu ka Dunavu gde su nasipi. Zbog toga je u Pančevu sve vrvelo od policije jer se Nikola tada vodio kao nestao. U subotu uveče na ulazu u Pančevo policija je proveravala svako vozilo koje je ulazilo u grad ili izlazilo iz njega - ispričao je izvor.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR VESTI UŽIVO: Ovo su bili poslednji trenuci života ubijenog pekara! Evo šta se tačno odigralo u staklorezačkoj radnji!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track